Trabzonspor, Kaan Ayhan için teklif yükselten Sassuolo ile anlaşabilmek adına daha yüksek bir teklif vermeye hazırlanıyor.

Trabzonspor’un stoper bölgesindeki acil ihtiyacı kapatmak için ilk teklif yaptığı isimlerden birisi Kaan Ayhan olmuştu. Edgar'ın sakatlanmasının ardından defansın göbeğine yerli bir takviye planlayan Karadeniz devinde teknik direktör Abdullah Avcı, milli oyuncu Kaan Ayhan ile telefonda görüşerek fikrini sordu ve olumlu yanıt aldı.

Bunun üzerine Sassuolo ile temaslara başlayan bordo-mavili yönetim, kiralık teklifinde bulundu. Ancak İtalyan kulübü, 27 yaşındaki futbolcusunu kiralık göndermek istemediğini, satışına onay verebileceklerini iletti. Trabzonspor'un istekli tavrını görünce fiyatı da artıran Sassuolo, bonservis için 5 milyon euro talep etti.

TAKIMINDA ÇOK MUTSUZ

Kaan Ayhan'ın Sassuolo'da çok fazla süre bulamaması sebebiyle mutsuz olduğu ve takımdan ayrılmak istediği ifade edilmişti. Bordo mavili kurmaylar, bu sezon Serie A'da 10 maça çıkan tecrübeli futbolcu için yeniden harekete geçme kararı verdi.

Özellikle futbolcunun yerli statüsünde oynaması ve defansın her bölgesinde başarılı bir şekilde görev yapabiliyor olması nedeniyle Karadeniz devi bu transferde ısrarcı davranacak. Beşiktaş'ın kadrosuna katmak için girişimlerde bulunduğu başarılı oyuncunun işini bir an önce bitirmek isteyen Trabzon, elini çabuk tutacak. Teknik direktör Abdullah Avcı da ısrarlı Kaan'ın alınmasını talep ediyor.