Süper Lig'in ilk haftasında Malatyaspor'u 5-1'lik skorla geçen Trabzonspor, averaj farkıyla liderlik koltuğuna oturdu. Futbol yorumcusu Serkan Akcan, Bordo-Mavili ekibin dünkü oyununa dair konuşurken Djaniny ve İsmail Köybaşı'nın performansına dair değerlendirmelerde bulundu.

Serkan Akcan; "Abdullah Avcı, bugün ilk kez herkesi orijinal pozisyonunda kullandı. İsmail Köybaşı sol bekte başladı, Peres'i ilk kez sağ bekte izledik. İsmail'in fizik olarak eksikleri var. Pas kalitesi ve yetenekleri büyük takımları kaldırabilir. Sadece ufak bir özgüven problemi yaşadı. Avcı gibi bir teknik adamla çalışıyor. Ben İsmail Köybaşı'nın 3 ay sonra çok daha formda olacağını düşünüyorum.

Öte yandan; Forvet hattı olarak da en sorunsuz takımların başında Trabzonspor geliyor. Nwakaeme atıyor, Djaniny atıyor. Djaniny'i bugün çok beğendim. Hem tabelada hem oyun içinde var. Bütün taç atışlarına çıkıyor, sonra oyunun içine giriyor. Cornelius oyuna girdiğinde Djaniny'i sağ kenarda da gördük, sol kenarda da...  Aslında bir kanat forvet olarak ne kadar fayda sağlanabileceğini Abdullah Avcı oyuncusuna da taraftara da gösterdi." dedi.