Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Haber Global'e konuk oldu. Candaş Tolga Işık'ın sorularını yanıtlayan Ağaoğlu önemli konularda açıklamalarda bulundu ve şunları söyledi:

"Biz, 1.5 milyon euro yıllık ücreti tavan olarak belirledik. Bonservis veya imza bedeli buna dahil değil. 1.5 milyon euronun üstünde maaşı kimse almıyor."

'HAMSIK EN KOLAY TRANSFERİMİZ OLDU'

"Hamsik en kolay transferimiz oldu. Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Jozef Venglos'un oğlu Hamsik'in menajeri. Çok düzgün bir insan bize çok yardımcı oldu. 2-3 saatte transferi bitirdik."

'MAÇ MAÇ BAKIYORUZ'

"Şu ana kadar iyi bir başlangıç yaptık. İyi bitirirseniz başarı olur. Sonuç olmadığı takdirde iyi başlangıcın önemi yok. Daha önümüzde çok maç var. Ligin ikinci yarısında çok daha çekişmeli bir lig bekliyorum. Maç maç bakıyoruz. Puan farkı 20'ye yaklaştı fakat yaşadıkları türbülansa rağmen Beşiktaş'ı, Fenerbahçe'yi ve Galatasaray'ı yarışın içerisinde görüyorum."

'TRABZONSPOR TAM KADRO OLARAK HAZIRDI'

"Beşiktaş, bu yaz Sergen hoca ile anlaştığında, bizim ikinci hazırlık kampımız bitiyordu. Biz şubat ayında bu sezonun planlamasını yaptık. Transferler hemen hemen tamamen belliydi. 4 transferi birinci hazırlık kampına, diğer transferleri de ikinci hazırlık kampından sonra üçüncü hazırlık kampında takımla birlikte çalışmaya başladılar. Sezon başladığında Trabzonspor, tam kadro olarak hazırdı."

'2 FUTBOLCUYLA PAZARLIKLARIMIZ DEVAM EDİYOR'

"Kouassi'yi aldık. İsim ve mevki vermeyeyim, şu anda 2 futbolcuyla pazarlıklarımız devam ediyor. Nwakaeme sevdiğimiz ve beğendiğimiz futbolcu. Sözleşme uzatma konusunu kulüp menfaatlerine göre en iyi şekilde neticelendireceğimizden şüpheleri olmasın."