Geceye Devlet Sanatçısı unvanı alan yöresel sanatçı Ali Kundakçı gönüllü olarak katıldı.

Gecede bir konuşma yapan Trabzon Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Seha Sağlam; programa herhangi bir ücret talep etmeden katılan Devlet Sanatçısı Ali Kundakçı ile Alyans Düğün ve Toplantı Salonunu bedelsiz olarak çalışanlara tahsis eden ve ikramda bulunan İş İnsanı Sabit Çolak’a teşekkür ederek gecenin anısına birer plaket verdi.

Sağlam, kuruluşlarda çalışan personellerinin “görünmeyen kahramanlar” olduklarını belirterek, her daim gönüllerini katarak çalışan, ailesinden, evinden ve çocuğundan fedakarlık yaparak kuruluş hizmetlerine omuz veren çalışanlarına ayrı ayrı teşekkür etti. Özellikle pandemi döneminde ayda bir evine gidebilen ve bu süreçte çokça yıpranan personellerinin verdiği çabayı “kahramanlık” olarak nitelendiren Sağlam, onların toplumun dezavantajları bireylerine hizmet veren ve bu hizmeti gönülden en üst kalitede sunanlar olarak her zaman güzelliklere layık olduğunu söyledi.

Gecede gönüllerince eğlenen sosyal hizmet çalışanları, pandemi döneminin de yorgunluğunu atarak ve moral yüklenerek evlerine döndü.