7M Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı ve Başhekimi Operatör Doktor Ayhan Çağılcı, Anadolu Sigorta ile anlaşma yenilediklerine işaret ederek, “Özel Sağlık Sigortası ve tamamlayıcı sağlık sigortası kapsamındaki tüm vatandaşlarımıza yönelik anlaşmamızı yeniledik. Gerek sağlık çalışanlarını, gerek vatandaşlarımızı ve gerekse sigorta şirketlerini zarara uğratmayacak şekilde  Anadolu Sigorta ile anlaşma yaptık. Özel Sağlık Sigortaları ve Tamamlayıcı Sağlık Sigortaları konusunda yaptığımız anlaşmalarla, kamunun daha kaliteli ve daha ucuza hizmet almasını sağlıyoruz. Bu anlaşmadaki gayret ve özverileri nedeniyle,  Başaran Sigorta ortaklarından sayın Özkan Çebi’ye çok teşekkür ediyorum. Bu anlaşmanın örnek teşkil etmesini temenni ediyorum” dedi.

f2a8580a-bad2-452f-b2cc-d9dc82978ffc

“11 Ayda çok mesafe aldık”

7M Hastanesini devraldıklarından bu yana 11 ay geçtiğini ifade eden Op. Dr. Ayhan Çağılcı, “Bu dönem içerisinde önemli gelişmeler yaşadık. Önemli aşamalar kaydettik. 93 puan alarak Uluslararası  hasta kabul için Sağlık Bakanlığımıza müracaat ettik. İki hafta gibi kısa bir sürede yetki belgesini almış olacağız. Hastanemiz bir ilçede olmasına rağmen, Türkiye’nin ve dünyanın birçok yerinden hastalar alıyoruz. Bu durum tüm Trabzonluları memnun etmeli” dedi.

Londra merkezli Kültüre Art Times isimli sivil toplum kuruluşundan ödül aldıklarını aktaran başhekim Çağılcı, “Bu kuruluş, sıradan ödüller vermiyor. Başarılı kişi ve kurumları ödüllendiriyor. Türkiye çapında önemli kişi ve kurumlara ödüller verdi. Ayhan Çağılcı olarak  ‘yılın cerrahı’  ödülünü aldık. Bu durum çok onur verici” dedi.

unnamed

“Mutlu ediyor, mutlu oluyoruz”

Birçok hastane ve özellikle de üniversite hastanelerinde dahi şifa bulamayan hastalara şifa olduklarını ifade eden Operatör Doktor Ayhan Çağılcı, “34 yıllık cerrahi tecrübemizle, yaptığımız ameliyatlar ve cerrahi tekniklerle hastalarımızın dertlerine derman oluyoruz. Ürettiğimiz çözümler, yaptığımız tedaviler, hastalarımız arasında takdir topluyor.  “Maalesef şifa bulamadık” cümlesini kullanan çaresiz hastalar, 7M Hastanemizde şifa bulup inanın çok mutlu oluyor. Böyle olunca bizde mutlu oluyoruz. Hastalarımızın yüzünün gülmesi bizlerin şevkini daha da artırıyor” şeklinde konuştu.

45573ff4-a8fa-425e-b6d9-7f9f807706ee

“28 Branşta hizmet veriyoruz”

Tüp Bebek Ünitesi dahil olmak üzere 28 branşta hizmet verdiklerinin altını çizen 7M Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı ve Başhekimi Operatör Doktor Ayhan Çağılcı, “İlimizin en modern yeni doğan bebek yoğun bakım ünitesini oluşturmak için yoğun bir gayretimiz var.  Tüp Bebek merkezimiz dahil 28 branşta halkımıza hizmet veriyoruz. Tecrübeli hekim kadrosunun yanında marka değeri olan hekim ve sağlık çalışanları ile hem bölge insanına hem de uluslararası alanda sağlık turizmine önemli katkı sağlıyoruz. Hastanemizin etrafındaki gayrimenkullerin değer kazanması, şoför esnafının gelirlerinin artmasına sağladığımız katkı yadsınmamalı. 230 kişinin üzerinde bir istihdam sağlıyoruz. Akçaabat’ın en büyük bacasız fabrikası durumundayız” diye konuştu.