Yalova’da yaşanan olayda bir kadın saçlarına röfle işlemi yaptırmak isterken hastanelik oldu.

Yalova’nın Çınarcık İlçesi’nde 37 yaşındaki Sinem Güngör saçlarına röfle yaptırmak üzere kuaföre gitti. Bayram nedeniyle kuaför yoğun olunca yaklaşık 45 dakika sürecek işlem tam 7 saat sürdü.

Kuaförde saçına boyama işlemi yapılan kadın, başka müşterilerin gelmesiyle beraber saçındaki boyayla bekletilmeye başladı. Saçındaki boyanın bekleme süresi dolmuş olmasına rağmen, Sinem Güngör’ün iddiasına göre saçındaki boya yıkanmadı. Başka müşterilerle ilgilenmeye devam eden kuaför, Güngör’ün kendini kötü hissettiğini söylemesine rağmen aldırış etmeden diğer müşterilerle ilgilenmeye devam etti.

rofle-yuzunden-oluyordu-iha-1.jpg

Kadın saçındaki kimyasallarla beraber 7 saat bekledikten sonra fenalaşmaya başladı. Yüzü gözü şişen ve kendini kötü hisseden kadının saçı nihayet yıkandığında saçlarının koptuğunu farketti.

Yaşadığı sağlık sorunlarına daha fazla dayanamayan kadın hastaneye gitti ve rapor tutuldu.

2 gün boyunca geçici görme kaybı yaşayan Güngör, farklı sağlık sorunlarıyla daha karşı karşıya kaldığını ve sadece yüzünde değil vücudunun farklı bölgelerinde ödemler oluştuğunu anlattı.

Kuaför sahibinin daha sonra kendisiyle görüştüğünü ve şikayetçi olmaması halinde kendisine ücretsiz hizmet vereceklerini söylediğini aktaran Sinem Güngör bu teklifi kabul etmediğini ve sağlığının her şeyden önemli olduğunu söyledi.

Sinem Güngör bu işin peşini bırakmayacağını da sözlerine ekledi.