61TrabzonHaber-

AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi'nin döneminde Trabzon İl Başkanlığı'nda basın danışmanlığı görevine getirilen Onur Emre Sarısoy, yaşadığı bazı sorunlar nedeniyle il teşkilattan uzaklaştırılmıştı. 

Bu gelişmenin ardından Haydar Revi'nin, İl Başkanlığı'ndaki görevi sona eren Sarısoy'u, Arsin Belediyesi'ne basın danışmanı olarak önerdiği ve Sarısoy'un burada göreve başladığı aktarıldı.

AK Partili Arsin Belediyesi'nde basın danışmanlığına başlayan Sarısoy, bir süre önce hükumet politikalarını eleştiren paylaşımlarıyla gündeme geldi. Belediye yardımcıları ve encümenlerle de problemler yaşadığı belirtilen Sarısoy'un son yaptığı hareket ise canları sıktı.

İYİ Partili Yomra Belediyesi'nin Başkanı Mustafa Bıyık ile "gazeteci edasıyla" özel bir söyleşi gerçekleştiren Sarısoy, bu röportajı bir PR (Halkla İlişkiler) çalışması olarak yayınladı. Sarısoy, Mustafa Bıyık söyleşisini, birçok medya organına mail yoluyla göndererek bir nevi İYİ Parti tanıtımı yaptı.

Sarısoy'a camiada tepkiler yükselirken, Arsin Belediye Başkanı Muhammet Sait Gürsoy'un bu konuda sessiz kaldığı ve hala Sarısoy'un görevine son vermediği belirtildi.

muhalefete-calisan-danisman-ak-partililerin-canini-sikiyor.jpg