Şarkıcı İrem Derici Ak Partili Kocaeli Belediyesi'nin düzenlediği Karfes'te sahne aldı. Konser esnasında "Melekler'e" küfür eden İrem Derici'ye olay anında hiçbir yetkilinin ses çıkarmaması tepki çekti.

Karfes'te giden ve konser veren İrem Derici konser esnasında çirkin ifadeler kullandı. Bu ifadelere ise ne yetkililer ne de seyirciler tepki gösterdi.

"G...TÜMÜ YESİN"

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Kartepe Belediyesi’nin geçtiğimiz günlerde ortaklaşa düzenlediği Karfest’te sahne alan şarkıcı İrem Derici’nin konser esnasında "Melekler"e ağır hakaret etmesi ve bu sırada herkesin sessiz kalması vicdanları yaraladı.

İşte o sözler:

"Melekler var ya şuan da Kartepe'de burada olamayan Melekler g...tümü yesin.”

Derici’nin bu sözleri sosyal medyada infial yaratırken konseri organize edenlerin bu olaya sessiz kalması da ayrı bir tepki topladı.

KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNDEN KINAMA

Tepkilerin odağındakilerden biri olan Ak Partili Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ise yaşanan rezalete ilişkin, sosyal medyada infial çıkmasının ardından açıklama yapma gereği duydu:

İşte o açıklama:

"Organizasyonda sahne alan sanatçılardan biri olan İrem Derici'nin konser sırasında doğaçlama olarak yaptığı konuşmalar, kamuoyu ve belediyemiz tarafından tepkiyle karşılanmıştır. İrem Derici'nin sarf ettiği sözler sadece kendisini bağlamaktadır. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi olarak, halkımızın milli ve manevi değerlerini aşağılayıcı şekildeki bu sözler nedeniyle şarkıcı İrem Derici'yi şiddetle kınıyoruz. Bundan sonra düzenleyeceğimiz hiçbir organizasyonda kendisine yer verilmeyeceğini, kamuoyuna saygıyla duyuruyoruz."