Trabzonspor’un UEFA Avrupa Ligi’nde deplasmanda karşılaşacağı Kızılyıldız maçının biletleri bugün satışa çıkıyor!

Bordo mavili kulüpten yapılan açıklama şöyle:

‘’ UEFA Avrupa Ligi H Grubu’nda deplasmanda oynayacağımız beşinci maçımızın biletleri satışa çıkıyor.

Trabzonspor’umuzun UEFA Avrupa Ligi H Grubu’nda 27 Ekim Perşembe günü deplasmanda karşılaşacağı Crvena Zvezda maçının biletleri 21 Ekim Cuma günü saat 15:00’da satışa çıkıyor.

 Sınırlı sayıda olan misafir tribün biletleri, e-bilet.trabzonspor.org.tr adresi üzerinden satışa sunulacak olup fiyatları 250 Türk Lirası (11€ - 11$) olarak belirlenmiştir. Bilet satışı, misafir tribün kapasitesi dolduğunda veya 25 Ekim Salı günü saat 17.00’a kadar devam edecektir. Karşılaşma için toplu bilet satışı gerçekleştirilmeyecek olup, bir kişi yalnızca bir adet bilet satın alabilecektir. Taraftarlarımızın bilet satışının gerçekleşeceği e-bilet.trabzonspor.org.tr adresinde kendilerinden istenen tüm bilgileri (adı-soyadı, doğum yeri-tarihi, uyruk, bulunduğu ülkenin vatandaşlık numarası ve e-mail adresi) eksiksiz olarak doldurması gerekmektedir. Misafir takım tribünü biletleri için e-bilet.trabzonspor.org.tr haricinde bilet satışı yapılmayacak, nakit karşılığı elden bilet satışı gerçekleştirilmeyecektir.

Satın alma işlemi tamamlandıktan sonra kâğıt biletlerinizi müsabaka günü Sırbistan saati ile 12:00 – 17:00 arasında Majora Branka Vukosavljevića 114, Beograd 11000 Sırbistan adresinde bulunan bilet dağıtım noktasından teslim almaları gerekmektedir. Bilet dağıtım noktası yol tarifi için lütfen tıklayınız.

Eksik veya hatalı bilgi içeren formlar otomatik olarak reddedilecek ve bilet satışı gerçekleşmeyecektir.

Buna göre taraftarlarımız e-bilet.trabzonspor.org.tr adresinden aldıkları biletler ile Sırbistan saati 17:30 – 18:30 arasında Studentski trg 16, Beograd, Sırbistan adresinde toplanarak toplu olarak karşılaşmanın oynanacağı Rajko Mitić Stadyumu’na gidecektir. Toplanma noktası yol tarifi için lütfen tıklayınız.

Dikkat edilecek hususlar;

- Müsabakayı izlemek isteyen taraftarlarımız maç günü pasaportlarını kesinlikle yanlarında bulundurmak zorundadır.

- Taraftarlarımızın güvenlik gerekçesiyle stadyuma toplu halde, mümkünse otobüs ile gelmeleri gerekmektedir.

- Stadyuma meşale, maytap vb. yanıcı/patlayıcı madde sokulması ve bu maddelerin stadyumda kullanılması kesinlikle yasaktır. UEFA’da bulunan daha önceki maçlardan mevcut dosyalarımız nedeniyle böyle bir durum tekrarlandığında kulübümüz saha kapatmaya kadar varabilecek ağır yaptırımlarla karşı karşıya kalacaktır. Ayrıca Sırbistan kanunları ve spor mevzuatına göre bu tür maddelerin stada sokulması yasak olduğundan, bu ihlali gerçekleştiren kişiler adli bir yaptırımla karşı karşıya kalabilecektir.

Stadyuma alınabilecek maddeler yeşil, alınamayacak maddeler kırmızı olarak aşağıda gösterilmiştir.

- Herhangi bir siyasi, ırkçı, ayrımcı mesaj içeren pankart, bayrak vs. stadyuma sokulması, tribünde açılması kesinlikle yasaktır. Böyle bir olay yaşanması durumunda kulübümüz UEFA tarafından cezai yaptırımlarla karşı karşıya kalacak ve bu ihlali gerçekleştiren kişiler hakkında yasal işlem yapılacaktır.'' ifadeleri kullanıldı.