Kadın dizisi başladığı günden beri izlenme rekorları kıran diziler arasında yer alıyor. Bu sezon da izleyiciyi Salı akşamları ekran başına kilitlemeyi başaran Kadın dizisinde son bölümde neler olduğu merak ediliyor.

Kadın dizisinin 72. son bölümü 19 Kasım 2019 Salı akşamı yayınlandı.

Kadın 72. bölümünde heyecan yine doruktaydı. Bahar, Ceyda ve Berşan’ın başlarındaki belayı nasıl atacakları gizemini korurken, merak edilen sorular 72. son bölümde yanıtını buldu.

Cem’in tencerelerinin başına gelenlerden sonra üç arkadaştan istediği yüksek miktarda parayı bulmaya çalışan Bahar, Ceyda ve Berşan, Fazilet Hanım’ın değerli eşyalarını çalmaya karar verirler ancak Ceyda takıları çalarken, Fazilet’in oğlu Raif’e yakalanır. Raif ise Ceyda’yı dinledikten sonra takıları kendisine vererek onu gönderir.

Aynı zamanda Ceyda ile Raif arasında ise bir yakınlaşma başlamıştır.

Cem, kızlardan parayı alamayacağını anlayınca onlara çok daha zor bir görev verir ve bir yerden bir paketi teslim alıp kendisine getirmelerini ister.

Diğer yandan Fazilet Bahar’ın kapısını çalar ve uzun yıllar önce bıraktığı kitap yazarlığına yeniden başlamak istediğini ve Bahar’ın hikayesini yazmak istediğini kendisine açıklar. Bahar bu fikir karşısında çok heyecanlanır ve onun için de yeni bir yol başlamış olur.

Hasta olan Doruk’un fenalaşmasıyla Bahar ve Enver çocuğu hastaneye götürdüklerinde ise dizinin bu bölümü için hazırladıkları sürpriz ortaya çıkar. Fox TV’nin bir diğer sevilen dizisi Mucize Doktor’un Ali Vefa’sı dizinin küçük bir sahnesine dahil olur.

Öte yandan Şirin Arif’e sahte yakınlaşmalarını sürdürürken, kafasındaki planlar gizemini halen korumaktadır.

Kadın 72. bölümü yani son bölümün tamamını izlemek isteyenler için 72. Bölüm tekrarı yayınlanır yayınlanmaz bu sayfada olacak.

KADIN 72. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

KADIN 73. BÖLÜM FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN