Hüseyin Hoca senden başlayalım… Hatta seninle de bitireceğiz yazıyı. Uğurcan’ı da Sörloth’u da senin kadar yazmayacağım. 

Çok net pozisyonu sarı kartla kurtardın, kırmızı sana hem de koyu kırmızı sana… Kırmızıların bütün tonu sana hocam…

Seni gerçekten severim, dürüst adamsın, delikanlı adamsın ama müsaade et bam teline dokunalım.

Haftalardır top oynamadan atanla tutanınla gidiyorsun… Sivas maçında da aynısını yazdık… Takım top oynamıyor. Hadi Fener maçında futbol oynamadan Uğurcan ile kurtardık, o zaman takımın eski ama yeni hocasıydın.

Ki Fener’i yenelim de şampiyon olmayalım algısının baskısıyla maça çıktın. Çok şükür maçı aldık…

 Sezon başından beri bu takımın içindesin.

Uğurcan da bir yere kadardı hocam…

 Sörloth da bir yere kadardan bir adım daha gitmeseydi bu nasıl bir rezaletti.

Sevgili hocam, Sturidge’i 55 dakika oyunda tutarak bize neden duygusal tecavüzde bulundun. Resmen on kişi oynuyorsun. Adam, sahadan çıkarken bile gözümüzü yoruyor.

Maçtan önce dedim ki maçı alacaksak da kaybedeceksek de Sturidge ve Doğan üzerinden… İkisini çıkardın üçüncüsü oldu yani beraberlik…

Sadece koşan ve mış gibi yapan Doğan (ve hatta Gılerme)  ile mış gibi bile yapmayan Sturidge gibi bu iki adama nasıl sabrettin. Peki, Kamil Ahmet’e ne demeli… Yani bize ölümü gösterip bizi sıtma ile mi razı mı ediyorsun. Sturidge’yi alıp Kamil Ahmet’i oyuna sokmanın mantığı neydi hocam.

Maçın başında bile oynatman gereken Ekuban’ı niye özellikle mağlup olur olmaz oyuna aldın.

 Bas bas bağırıyoruz, acil Ekuban girmeli Sturidge çıkmalı diye…

Bunu nasıl görmezsin.

Şu Beşiktaş’ta ne vardı da adamları bu kadar kahraman ettin. Beşiktaş bugün destan yazmadı, sen onlara destan yazdırdın. Çünkü Ekuban’ı oyuna alınca maçın en azından rengi değişti. Bu Beşiktaş bu kadar iyiydi de son beş maçın kaçını kazandı. Bu Beşiktaş bu kadar iyiydi de Abdullah Avcı, ben ömrümde böyle takım görmedim, niye dedi de gitti.

 

Devam edelim…

Türkmen diye bir adamın vardı hocam. Pas hatası yapıyordu ama çok güçlü ve suratlıydı. Defansın sigortası Türkmen olsaydı ilk gölü yer miydin hocam.

Defansın en iyisi Türkmen’e ne oldu hocam…

Hadi Parmak formsuz, geçen maç rezildi, peki Bilal kadar da Kamil Ahmet kadar da mı oynayamazdı.

 Yediğimiz ikinci golde iki kez top girmiyor üçüncüde giriyor. Zaten Nwakayeme olmadığı için Beşiktaş kanatları koridora çevirdi. Obi’nin olmayışı ile orta sahada topu da göremedik. Peki, altı pasın içine kadar bu adamlar kaç kez geldi.

29 şut, yüzde yetmişe otuz Beşiktaş üstünlüğü…

 Ve çok açık söylüyorum dünyanın en iyi kalecilerinden biri olan Uğurcan ile Türkiye liginin en iyi golcüsü Sörloth ile gelen mucize beraberlik.

 

Maça, piyango bir golle başladın, maçı piyango bir golle bitirdin.

Ezcümle…  Hocam kusura bakma da bizi de bitirdin.