Trabzonlu iş insanı Hasan Akyasan, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile ilgili kaleme aldığı yazıda, "Hesap vermesi gerekenler devletten hesap soramazlar" ifadelerini kullandı.

İşte Akyasan'ın o yazısı:

MUHALEFET PARTİLERİ KENDİLERİNDEN UMUDU KESMİŞLER

Devleti yönetmeye talip olan partiler bir kez daha ortaya koydu ki iktidarı devirmek için kendi güçlerine inanmıyor ve ortaya koydukları siyaseti iktidar değişimi için yeterli görmüyor.

Çok şükür  bu milletin feraseti o kadar geniş ki iktidarda olanları da muhalefette olanları da çok iyi analiz ediyor.

Ülkemizin 2023 yılına yaklaştığı bu zor dönemde uluslar arası sözleşmelerin ve yeni dünya düzeninin konuşulduğu bu sıkıntılı süreçte ne yazık ki ülkemiz ne olursa olsun ama RECEP TAYYİP ERDOĞAN Olmasın düşüncesiyle hareket eder hale gelmiştir.

Ülkemizin ANA MUHALEFET Partisi iktidarın zarar görmesi ve oy kaybetmesi için içişleri bakanı sayın Süleyman Soylu’nun içinde bulunduğu karalama kampanyasına destek verir hale gelmesi ANA MUHALEFET PARTİSİ'in içinde bulunduğu hezeyanın gün yüzüne çıktığını yeniden şahit oluyoruz.

Türkiye cumhuriyeti devletinin bir bakanına bu durumu devletimizin savcıları açmış olsaydı elbette boynumuz kıldan ince der ve hukukun adaletin üstünlüğüne saygı duyar susardık.

Lâkin devletin iç işleri bakanının hakkında bir suç örgütü liderinin karalama kampanyasına ülkenin ANA MUHALEFET Partisinin suç örgütü liderini devletin CEZA HAKİMİ YERİNE Koyarcasına atılan iftiralara sahip çıkması nasıl bir düşkünlüğün içinde olduğunun kanıtıdır.

Bugün sahip çıkmadığınız Süleyman Soylu değil TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEVLETİDİR.

Bugün sahip çıkmadığınız TÜRKİYE CUMHURİYETİ'NİN İÇ İŞLERİ BAKANLIĞIDIR.

Bugün bu operasyon devlet ve suç arasındadır

Bugün bu operasyon suçluyla kolluk kuvvetlerinin arasındadır.

Siz kimin yanında olduğunuzun kararını kaldırdı verin

YÜCE TÜRK MİLLETİ KİMİN HAKLI KİMİN SUÇLU OLDUĞUNA KARARI ELBETTE SANDIKTA  VERECEKTİR.