1. HABERLER

  2. SPOR

  3. "Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor havada kapar"
"Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor havada kapar"

"Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor havada kapar"

Futbol yorumcusu Uğur Meleke, Ferdi Kadıoğlu'nu Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor'un havada kapabileceğini söyledi.
A+A-

Süper Lig'in 26. haftasında Göztepe ile karşılaşan Fenerbahçe sahadan 1-0 mağlup ayrıldı. Futbol yorumcusu Uğur Meleke, Fenerbahçe'de çok yönlü bir kadro olduğunu ancak ortaya renksiz bir futbol çıktığını söyledi.

Meleke ayrıca, Sarı-Lacivertli ekipte forma şansı bulamayan Ferdi Kadıoğlu için de "Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor havada kapar" dedi.

Uğur Meleke; "Fenerbahçe'nin kadrosuna bakıyorum. Gökhan, Pelkas, Samatta, Cisse... Ferdi girmedi, Mert Hakan girmedi. Bugün Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor havada kapar Ferdi Kadıoğlu'nu. Özel bir oyuncu, oyuna bile girmiyor. Girenlere bak; Cisse geçen sene 22 gol attı. Pelkas, Yunan milli takımının Bakasetas ile en önemli oyuncusu... Gökhan... Sonradan girenler bunlar. Çok yönlü bir kadro bu ama renksiz bir top çıkıyor." şeklinde konuştu.