Trabzonspor’un Spor Toto Süper Lig’in 22. Haftasında kendi evinde konuk ettiği Antalyaspor’u Trezeguet ve Naci’nin golleriyle 2-0 yendiği maç hakkında Fanatik’teki köşe yazısında Erman Özgür:

‘’ Trabzonspor'un ligdeki sırası ya da form durumu ne olursa olsun iç saha görntüsü yine bildiğimiz gibiydi. Abdullah Avcı'nın savunmada Denswill, hücumda Trezequet tercihleri, iştahlı ve çok oyunculu hücumlar topla ilişkisi iyi Antalya takımına karşı etkili olmasına yetti. Bu durumun en önemli detayı ise Trabzonspor'un top rakibe geçtiği zaman savunmaya geçişlerde deplasmandakine göre daha çabuk tepki vermesiydi. Trabzonspor ilk yarı hem oyun olarak hem de skor olarak istediğini alarak içeriye gitti.

2.yarıya da güçlü döndü. Larsen'in final paslarını atamadığı bindirmeler, Trezequet ve Djaniny'nin maçı koparabileceği pozisyonları beceriksiz vuruşlarla heba etmeleri, Bakasetas'ın Trabzonspor'un en faydalı oyuncu olmaya devam ederek çok iyi oynaması bu devrenin kayda değer detaylarıydı.

Problemi çözemedi

Antalyaspor'un hücum için başta Nakajima olmak üzere hiçbir hamlesi problemi çözmeye yetmedi. Maçın son anlarında ise Naci Ünüvar skoru tayin etti. Sonuçta Trabzonpor iç sahadaki güçlü oyununu bir kez daha sergilediği Antalya maçını kazanmayı başardı. Ancak insanın aklına gelen soru ister istemez şu oluyor, bu oyun konsantrasyonu deplasmana nasıl taşınır?’’ ifadelerini kullandı.