-Recep Güngör-

Suiçmez’den mecliste eylem Suiçmez’den mecliste eylem

Kilit adam ilk toplantıda, kimi aday gösterelim uğultularına aniden karar verip  "Bu yolu  seninle aşacağız Hamza, adayımız sensin!" dedi. Sn. Hamza Bilgin şaşırsa da "Olmaz, ben başaramam, mümkün değil!" dese de, Haldızoğlu, Hamza Beyde kararını vermişti. Yurt içinde ve yurt dışında nerede olursa olsun, ekibi soğukkanlı bir şekilde koordine etti ve Santa Vadisi’ni tek yumruk, tek ses ve tek gövde toparlayarak Yanbolu Vadisi’ne indirmeyi başardı.

Aylarca süren koordineli tarihi çalışma sel oldu, ilçe merkezini adeta ablukaya alarak istila etti.

Hüseyin Haldızoğlu ile  ilk tanıştığımız  günü hatırlıyorum; temiz, sade vizyonu üzerimde olağan etki oluşturmuştu. Çok temiz, saygılı ve zerre kadar gurur abidesi olmayan kimliği ve de temiz güzel yüzü vardı.

Haldızoğlu ile çok yönlü dost olmuştuk. Santa yaylalarında büyümüş, kimliğini taşımasını çok iyi bilen, özünü, tarihini bir dakika bile unutmadan yaşayan adam gibi adamdı. 

Uzun yazmaya gerek yok. Haldızoğlu bu zaferin mimarıdır. Haldızoğlu ayrıca Yanbolu Vadisi’nden Santa’ya kadar temsilcisi olan tüm insanlara yüz yıl üzerine kimlik kazandırdı, yıllardır merkezde horlanan insanlara büyük başarı kazandırdı.

Haldızoğlu’nun ve ekibinin bu başarısı, merkeze bir daha başkanlığın dönmemesi üzerine  damgayı vurmuş oldu.

Bu oluşumun, bu selin önünde kimse duramazdı. Bu sele önceki başkan Sait bey bile aday gösterilseydi daha büyük tufana kapılır kaybolur giderdi.

Kısacası Sait Beyi bu tufana kapılmadığından dolayı çok şanslı görüyorum.

Bundan sonraki süreçte ne olur sorarsanız?

Başkan Hamza Bilgin ve ekibi burunlarını büyütmeden, kimseyi eleştirip yaralamadan (eski yönetimleri), imparatorları Hüseyin Haldızoğlu ile el ele, koordineli plan ve projeli çalışırsalar, ilçeye çok olumlu katkılar sağlayacakları kanaatini şahsen taşıyor ve onlara yürekten  güveniyorum.

Allah utandırmasın, Allah Yanbolu Vadisi’nin aydın, cesaretli, emekçi, olumlu, vizyon sahibi kimliklerini korusun ve ilçelerine daha çok hizmet etmeyi nasip etsin.

Bu sürecin sonunda beni en çok üzen genç,saygın,yiğit İbrahim Küçük kardeşimin durumu oldu.
Daha genç ve gelecek vad eden can İbrahimin önünde uzun süreçler var İnşallah siyasi yaşamında ileriye dönük başarıları olur
9c5c50e5-322a-406c-a99c-210d317dcfd9

5ca2671c-a498-4f19-bded-5c5f7385db2f