CHP Eski Genel Başkanı Deniz Baykal, hayatını kaybetti. Deniz Baykal'ın ölüm haberinin CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu duyurdu.

Kılıçdaroğlu, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Genel Başkanımız, Türkiye ve Cumhuriyet Halk Partimizin sevdalısı, Antalya milletvekilimiz, kıymetli büyüğümüz Sayın Deniz Baykal'ın vefatını büyük bir üzüntü ile öğrendim. Bize mücadelelerle dolu bir hayat öyküsünü miras bıraktı. Milletimizin başı sağ olsun." ifadelerini kullandı.

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Twitter hesabından paylaştığı mesajında, "Siyasi tarihimizin önemli isimleri arasında yer alan, Antalya Milletvekili ve Cumhuriyet Halk Partisi eski Genel Başkanı Deniz Baykal'ın vefatını üzüntü ile öğrendim. Kendisine Allah'tan rahmet, ailesine, sevenlerine ve CHP camiasına başsağlığı dilerim"

Deniz Baykal'ın kızı Aslı Baykal, babasının cenazesinin 14 Şubat günü Antalya'da aile mezarlıklarında toprağa verileceğini söyledi. Haberi öğrenen Baykal'ın ölüm Antalya'daki çocukluk arkadaşları ve yakınları üzüntülerini dile getirdi.