CHP Trabzon Milletvekili Adayı Sibel Suiçmez, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında şu ifadelere yer verdi:

Değerli Hemşerilerim

Ramazan Bayramı, tüm İslam âleminin sevinçle kutladığı, birlik ve beraberliğimizi pekiştirdiğimiz, dayanışma ve yardımlaşma duygularımızın yoğunlaştığı önemli bir bayramdır. Bu sene deprem felaketi yaşayan ülkemizde, Milletimiz birçok zorluğa rağmen kardeşçe bir arada olmayı başarmıştır.

Bayram vesilesi ile, insanlar arasında hiçbir ayrım yapılmaması, yoksullukla mücadele edilmesi gerektiğini, adaletli ve hoşgörülü olmanın önemini bir kez daha hatırlatmak istiyorum. Ülkemizin yönetiminde de bu değerlerin esas alması, ülkemizin tüm sorunlarını aklın ve bilimin yol göstericiliğinde, birlik ve beraberlik içinde aşmamızı sağlayacaktır. Bu nedenle, sevgi, saygı ve hoşgörü çerçevesinde hareket eden, hiçbir çocuğun yatağa aç girmeyeceği, tüm vatandaşlarımızın eşit haklara sahip olduğu bir Türkiye inşa etmek için çalışacağız.

Milletçe zorlu bir dönemden geçiyoruz. Ancak, bu süreci dayanışma ve birlik içinde aşacağımızdan şüphemiz yok.

Milletimizin Ramazan Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyorum, bu bayramları kutlamamıza vesile olan Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize sağlıklı ve uzun bir hayat diliyorum.

Saygılarımla

Sibel Suiçmez

CHP Trabzon Milletvekili Adayı