Galatasaray iyi oynadığı için kazanmadı. Trabzonspor'un kötülüğünden bu skor çıktı...

47 senedir izlerim bordo maviyi. Vallahi bu kadar zayıf, yetersiz, yüreksizini görmedim.

En az alanı 5 milyon lira, 10 milyonluğu 20’liği var bunların. Bu kadar iş bilmezlik olabilir mi? Düşmanına yapamazsın.

Kulübün başkanı her fırsatta tutturdum diyor!

Neyi acaba? Ne tür bir hesabı vardı bu arkadaşın?

Öyle olmuyor işte! Papaz pilav yemiyor her zaman! Avantadan Puanlar üst üste gelince saklandığı delikten çıktı bizim ki!

İyi futbolcular almış! Ey gidi futbol fukarası! Sen habulara futbolcumu diyorsun.

 

Elbette Kuşçu hocaya sözüm var...

Futbol sana kıyak yapmış, kıymetini bilsene. Hiç oynamayan futbolcu müsvetteleriyle dünya puan kazanmışsın önlem alsana. Oynayamayanları oynatmak zorunda mısın?

O etrafındaki yardımcılar, analiz, istatistikçiler ne iş yapar? Adamlar haftalardır bir faydalı hareket yapamıyor. Görmüyor musunuz?

Ganini, Baker, Flavio, Afobe, Marlon bu seviyelerin futbolcusu değil. Üzerlerine kurduğun her plan yıkılacaktır bilesin.

Kulübendekilere güvenmiyorsan, U 19-U 17 deki bebelerden faydalansana. Sakın kimse daha kötüler demesin! Olamaz, mümkün değil...

Sol bek çocuk Faruk neden oynamıyor. İki alt yapı bebesi var kulübede neden oynatmıyorsun? Bu Yusuf Sarı için sen demedin mi 35 dakikalık! Bu nasıl bir şey! Neden oynattın?

Bak Kuşçu hocam Abdül parmak ve Nwakaeme kafasına göre takılıyor. Gerçek potansiyelinin yarısını bile göstermiyor...

Takım savunmasındaki gelişim sizden sebep elbette. Fakat top bize geçtikten sonrası felaket Kuşçu hocam. Sor o istatistikçiye bak 26 geri pası yaptı takımın! Rakibi zora düşürecek ortası yok takımının. Kaleciyi ürkütecek şut yok.

Bilmen lazım Avcı hocam kenardan hücum olur, merkezden olur, direk hücum yapılır. Sizde hiç biri yok. Kafanıza göre takılın evladım taktiği iş görmez bu ligde...

Yani, diyorum ki, daha iyisini yapabilir potansiyelimiz var Ancak hocamız olmaz işte ısrar ediyor...

Transfer transfer Trabzonspor'a zarardan başka bir şey değildir. O paralara bu amelelerden daha iyisini alamazsın. Al oradakini vur buradakine boşa kürek çekersin...