Trabzon yazılı yerel medyası bugün ortak başlık atmış. Hedefteki isim Göksel Gümüşdağ! Her taşın altından Göksel Gümüşdağ'ın çıktığına işaret edilerek, Trabzonsporun hakkını yediren ismin o olduğuna vurgu yapılmış! Tüm gazetelerde atılan bu ortak başlık ve haber metninin tek elden çıktığı ve belli bir ücret karşılığı yaptırıldığı çok net! Gazetelerin Trabzonspor gibi bir derdi olsa, Trabzonspor için daima ortak hareket ederler ve Göksel Gümüşdağ ismi yerine iktidarı sorgularlardı! 

Göksel Gümüsdağ'ı tanımam etmem. Lakin kanımın ısınmadığı, bazı gizli kapaklı yöntemlerin içinde yer aldığı, Türk futboluna istediği gibi yön veren üç dört siyasi destekli kişilerden birisi olduğunu düşünüyorum.  Yani bana göre de adil bir isim değil: Bana göre de Trabzonspor'un şampiyon olmaması için belli çalışmalar içerisinde. Nihayetinde bir kulüp başkanı olduğundan kendi takımının lehine uğraş veriyor olabilir. Ve elbette sayın Gümüşdağ gücünü kendi kulüp başkanlığından almıyor! Öyle ya; taraftarı, camiası açısından bakıldığında o gücü kendinde bulabilecek en son başkan Göksel Bey olmalı. Ama Türk futbolunun en güçlü ismi eğer Başaksehir'in başkanıysa Trabzon'un paralı manşet atan isimleri hedefi başka yerde aramalı! Göksel Bey uzaydan gelip hayatımıza girmedi! Göksel Bey gücünü kulüp başkanlığından da almadığına göre güç; siyasidir! Yani Sayın Emine Hanım ile olan yakın akrabalığı Başakşehir Başkanını güçlü kılmaktadır.  

Trabzon yerel medyası para kazanma adına ellerine tutuşturulan ve tek kalemden çıktığı belli olan metni yayımlayarak Trabzonspor'a hiç bir katkı sağlamıyor. Para kazanıp havanda su dövüyor ve taraftar gazı alıyor! 

Trabzon yerel medyası Trabzon ve Trabzonspor çıkarlarını çok düşünüyor ise (Bana göre asla) iki şey yapmalı: 

Birincisi; uzaydan gelmeyip içimize giren ve bir dünyalı olan Göksel Gümüşdağ'ın bu gücü nereden aldığını araştırıp, siyaset kurumunu sorgulayabilmektir. Üç maymunu oynamak ve algı ile taraftarı gazlamak yerine, cumhurbaşkanına seslenmelidir. Cumhurbaşkanı, "Benim adımı kullanıp iş görenlere pirim vermeyin" diye bağırıyor. Sayın Cumhurbaşkanı'na direkt ve açık çağrıda bulunsanıza!

İkincisi ise; madem bu kadar Trabzonspor sevdanız var, Trabzonspor'u transferde kendi cebi için kullananlara neden on yıldır çıt çıkarmıyorsunuz? (!)