Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Trabzonspor maçı öncesi 11'i belirlemeye çalışıyor. Giresunspor maçının 35. dakikasında sakatlanarak yerini Gedson Fernandes'e bırakan Cenk Tosun ve 49. dakikada sarı kart görerek cezalı duruma düşen Amir Hadziahmetovic'in yokluğu Güneş'i rotasyona itti.

Fenerbahçe derbisinde sağ diz ön çapraz bağ ve menüsküs yaralanması geçiren ve geçtiğimiz günlerde ameliyat olan Tayyip Talha'nın yerine savunmada Romain Saiss görev alacak. Saiss'in partneri Omar Colley olacak. Şenol Güneş savunmanın sağında Onur Bulut'u, solunda ise Arthur Masuaku'yu görevlendirecek.

Yıldız futbolcu Dele Alli'nin beklentileri karşılayamaması üzerine düşünülmeyen oyuncular arasına girmesi ile Şenol Güneş orta sahayı Salih Uçan - Gedson Fernandes ikilisine emanet etti. Amir Hadziahmetovic'in kart cezası nedeniyle üçüncü orta saha Alexandru Maxim olacak.

Siyah-Beyazlılar'ın son 3 lig maçında rakip fileleri havalandırmayı başararak, müthiş bir form yakalayan Nathan Redmond, Şenol Güneş tarafından 11'e yazılan isimler arasında. İngiliz futbolcu, sakatlığı bulunan Cenk Tosun'un yerine sol kanatta olacak.

Şenol Güneş'in Trabzonspor planında sağ kanat Rachid Ghezzal'da olacak. Santrfor pozisyonunda ise Vincent Aboubakar ter dökecek.

Öte yandan takımdan gitme durumu olan ve bir süredir şans bulamayan, fakat Atletico Madrid maçında attığı golle kendisini hatırlatan Kevin N'Koudou'nun, Trabzon maçında sol kanatta oynayabileceği kaydedildi. Güneş'in N'Koudou tercihinde Redmond ise Maxim'in yerine forvet arkası pozisyonunda yer alacak.