61trabzonhaber-

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Çay TV’de yayınlanan Trabzon’da Gündem programına konuk oldu. Başkan Genç pek çok konuda açıklamalarda bulunurken, Trabzonspor’un gidişatı ve geleceği hakkındaki sorulara da yanıt verdi.

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, "Bir gün kamuoyu oluşursa, bana da ihtiyaç olursa Trabzonspor başkanı olmayı isterim" dedi.

İşte Başkan Genç’in o açıklamaları:

“YÖNETİME DESTEK OLMAK LAZIM”

“Şu anda Ahmet Ağaoğlu bizim kulübümüzün başkanı, görevi devam ediyor. Tabi ki desteğimiz devam ediyor. Görevde olan başkanımıza destek olmak zorundayız. Bu işler zor işlerdir. Kulübümüz zor zamandayken görev aldı kendisi. Ama Trabzonspor başkanının genel kurullarda eleştirilmesinden yanayım. Siyaseten bazen risk bile olsa, Trabzonspor söz konusu ise benim için siyasetin her zaman üzerindedir. Benim inancımdan sonra gelen en büyük değerdir Trabzonspor.

“ABDULLAH AVCI İLE GÖRÜŞTÜM”

Abdullah Avcı’yı da ziyaret ettim. Keşke sezon başı başlasaydı. Transferleri kendisi yapsaydı. Yapılan her şey doğru değil tabi ki… Transferlerde hatalar yapılmıştır. Bunları düşünerek motivasyonu düşürmemek lazım. Yönetimler de hata yapacak. Biz yine desteğimizi sürdüreceğiz. Genel kurulda da eleştiriler yapılacak. Yine iddiası varsa samimi şekilde ortaya çıkacak. Ya da başka adaylar varsa onlara bakılacak. Ama mevcut yönetimleri desteklemek lazım. Trabzonspor’un her zaman emrindeyiz biz. İnşallah 8. Şampiyonluğumuz da gelir bir an önce.

“İHTİYAÇ OLURSA TRABZONSPOR BAŞKANI OLMAK İSTERİM”

Trabzonspor başkanlığı çok kutsal herkesin hayal edebileceği bir şey ama bizim kulvarımız siyaset oldu. Yoksa Trabzonspor başkanlığı gibi şerefli bir görev istenmez mi? Mutlaka herkes gibi ben de isterim. Ama bizim kulvar biraz siyaset ve belediyeciliğe döndüğü için şu andaki görevimiz Trabzonspor yönetimine destek olmaktır. Bir gün ihtiyaç olursa, kamuoyu oluşursa elbette değerlendiririz. İhtiyaç olduğunda her zaman Trabzonspor’un emrindeyim.