
Bahaddin Güneş, Hekimoğlu'na imza attı!
Ankara Demirspor ve Afjet Afyonspor'daki performansıyla dikkatleri üzerinde toplayan başarılı Teknik Direktör Bahaddin Güneş, Hekimoğlu Trabzon'a 1 yıllık imza attı.
Kariyerinde daha önce Trabzonspor, Çaykur Rizespor, Ankaraspor, Gaziantepspor, Çaykur Rizespor ve Göztepe gibi takımlarda görev alan Güneş, tekrar memleketinde çalışacağı için mutlu olduğunu ifade etti.
İmza töreninin ardından konuşan Bahaddin Güneş; "Öncelikle beni bu göreve layık gören başta Başkanımız Celil Hekimoğlu olmak üzere yönetim kurulumuza teşekkür ediyorum. Hekimoğlu Trabzon FK’nın başarılı olması için yeni sezonda elimizden geleni yapacağız. Bundan sonra kolları sıvayıp çalışmaya başlayacağız. Yeni sezonda hedefe oynayan bir takım oluşturmayı hedefliyoruz" dedi.


