Aynen dediğim gibi. "Geçen sene şampiyonluğu masada bırakan ilk on birden 7-8 futbolcu var elde. Eğer hoca olmayan hocanın verdiği zarar giderilirse. Onları tamamlar özellikte olanlar tercih edilirse, uygun sistem, strateji, taktikler tutturulursa diplerden çıkar bu kadro"

Sağ olsun Avcı hoca öngörüyü canlandırdı...

Kuşçu hocayı tutabilsek daha güzeline ulaşırız. Oynayamayanları OYNATMA ısrarı bizi işkillendiriyor. Uygulama eldekileri ıskartaya çıkarmayı hedefliyor gibi!

Çok samimi olarak söylüyorum. Bir teknik adam bu Djaniny’i neden oynatır? Baker, Flavio ve Marlon aynı şekilde! Neden üst üste oynatılır?

Oyuna sokarken Afobe'ye ne diyor Hocamız? Söylediklerine kendi inanıyor mu?

Evet Kuşçu hoca Oynayamayanları, oynatma ısrarınız nedendir?

Haber, iki buçuk milyon EURO ya GENÇLER'den Berat yazıyor!

Olacak iş değil. Çocuk normal futbolcu. Ön libero. Kesici ve oyunu kuran özelliklerde. Yüz sene oynasa beş gol atmaz attırmaz. O kadar para ne?

Ümit Milli'den arkadaşları kulübeden çıkamadı? Doktorunuzun 35 dakikalık dediği uşağı 76 dakika sahada tutarsınız, 25 milyonu vereceğiniz bebenin takım arkadaşlarını görmezden gelirsiniz...

Yani, uygulama tutarsız Kuşçu hoca.

Hiç tartışılmaz iyi bir golcü ve usta bir 10 numaraya ihtiyacı var Trabzonspor'un.

Bir de yukarda adını yazdıklarım Trabzonspor'un geleceğinde yok görmüyor musunuz?

Nwakaeme ve Ekuban ligin çok üzerinde futbolcular. Doğru hazırlandığında verimli kullanıldığında zirve yaptırır özellikteler.

Lakaytlık, vurdumduymaz, burada ne işim var havasından kurtulsa!

Senin kalecine gol atamazlar.

Aha işte geçen hafta yürüye yürüye ligin liderini yenen. Güle oynaya mutlu mesut ligi götüren Karagümrük. Bir tanesini alır mısınız eksiği gidersin diye?

Yani: Diyeceğim o ki gereksiz ve nedensiz değişiklik çok sancılı geçiyor Trabzonspor da. Ağamızınoğlu neyin peşinde? Hangi takıma, kime hizmet ediyor çözülemiyor!

Avcı hoca fena değil! Kuşçu'nun amacını anlayan beri gelsin!

Formanın rengi Bordo Mavidir, unutanlar bedelini öder! Alt yapıyla çıksa, ilk beşi garantidir bilinsin isterim...