CHP Trabzon Milletvekili Adayı Av. Sibel Suiçmez, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Suiçmez’in mesajı şu şekilde:

Bugün, hâkimiyetin kayıtsız şartsız millet ait olduğunun ilan edildiği bir gündür. Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının savaş meydanlarında kazandığı zaferlerin ardından Türkiye Büyük Millet Meclisi, kurulmuş, Millet Egemenliği tescil edilmiştir.

Çetin mücadeleler sonucu inşa edilen Türkiye Büyük Millet Meclisi, bugün yetkileri kısıtlanmış, işlevi azaltılmış durumdadır. Yeni dönemde görevimiz, yetkisini milletten alan ve millete hesap vermeyi onurlu bir görev sayan Meclisimizi, yeniden ayağa kaldırmaktır.

Millet İttifakı ile birlikte kuracağımız iktidarımızda, tüm adımlarımızı bu hedef doğrultusunda atacağımızdan kimsenin  kuşkusu olmamalıdır.

23 Nisan aynı zamanda, dünyada çocuklara armağan edilen tek bayramdır. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, bağımsızlığı temsil ettiği kadar, gençliğe verdiğimiz önemi de ifade etmektedir.  Çocuklarımız, demokrasi ile taçlandıracağımız güzel Cumhuriyetimizi, çağdaş uygarlıkların da ötesine taşıyacak, tüm dünyaya örnek olacak bir seviyeye ulaştıracaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle, dünya çocuklarıyla birlikte tüm çocuklarımızın ve milletimizin Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutluyorum.

Saygılarımla

Av.Sibel Suiçmez

CHP Trabzon Milletvekili Adayı