Galatasaray altyapısında başladığı futbol hayatında Atletico Madrid ve Barcelona gibi dev takımlarında formasını giyen Arda Turan futbolculuk kariyerini geçtiğimiz günlerde sonlandırmıştı!

Son olarak Galatasaray'da forma giyen ve kısa süre önce futbolu bıraktığını açıklayan Arda Turan'ın geleceği, futbolseverler tarafından merak ediliyordu. Teknik direktörlük yapmak istediğini her fırsatta dile getiren ve bu yönde çalışmalar yaptığını vurgulayan Arda Turan için flaş bir iddia gündeme geldi.

Futbol dünyasında birçok teknik adamla çalışmış olan Arda Turan'ın yoluna Spor Toto Süper Lig'de devam edeceği ifade edildi.

Spor Toto Süper Lig'de geride kalan 10 haftada 18 puan toplayarak 6. sırada yer alan Trabzonspor'da teknik direktör Abdullah Avcı'nın ekibine sürpriz bir ismin dahil edileceği iddia edildi. Galatasaray'da futbolu bıraktıktan sonra teknik direktör olmak istediğini dile getiren Arda Turan'ın Başakşehir'de birlikte çalıştığı Abdullah Avcı'nın yardımcı antrenörü olacağı iddia edildi.

Abdullah Avcı'nın yardımcılarından Orhan Ak ile arasında kuvvetli bir bağ bulunan Turan'ın bordo - mavililere gitmeye sıcak baktığı aktarıldı.

1-53