AK Parti Trabzon Milletvekili Dr. Adnan Günnar Avrasya Üniversitesi’ni ziyaret ederek yetkililerden bilgi aldı.

Günnar’a ziyaretinde Avrasya Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Ömer Yıldız, Rektör Prof. Dr. Kenan İnan, Genel Koordinatör Prof. Dr. İbrahim Özen ve Genel Sekreter Gülay Yeniçeri eşlik etti. Milletvekili Dr. Adnan Günnar ziyaretinde üniversitenin gelişimine vurgu yaptı.

7ed1780f-6ae1-4d4e-8368-de73fffe23ab.jpg

Günnar “Her geçen gün daha da güçlenen akademik kadrosu, teknik alt yapısı ile öne çıkan bölgemizin tek vakıf üniversitesi olan Avrasya Üniversitemizin tüm yerleşkelerini ziyaret etmiş oldum. Dersliklerini, laboratuarlarını, kütüphanelerini, amfilerini, spor salonlarını ve diğer sosyal alanlarını yerinde inceledim. Bir kez daha üniversitemizin ne denli hızla geliştiğine burada şahit oldum”dedi.

GÜNNAR; KAŞÜSTÜ YERLEŞKESİNİN EŞİ BENZERİ YOK

45fa8fa1-2bb0-4f15-9687-ebf0c396038d.jpg


“Özellikle yeni yapılan Kaşüstü Yerleşkesinde aynı yapı içerisinde yarı olimpik yüzme havuzu, 1200 kişi seyirci kapasiteli çok amaçlı kapalı spor salonu, kütüphanesi, konferans salonu, derslikleriyle birlikte göz kamaştırıyor. İlimiz için ve bölgemiz halkı için büyük katkı sağlamaktadır. Dolayısıyla böyle önemli bir projeyi ilimize kazandıran Avrasya Üniversitesi yetkililerine teşekkür ederiz. Avrasya Üniversitesi’nin kurulması için başvurulan Fakülte, bölüm ve programlarının bir an önce açılabilmesi için dört milletvekili arkadaşlarımla birlikte elimizden gelen gayreti göstererek, en kısa sürede ilimize kazandıracağımızın bilinmesini isteriz. 

5b2ae1df-f3bf-4511-bf35-99f8e6e4c1ce.jpg

Milletvekili Günnar; “Avrasya Üniversitesi bölgemiz için büyük bir markadır. Trabzon ve Türkiye’ye hatta dünyaya mal olmuş bir üniversitedir. Üniversitemizin son yıllarda sivil toplum kuruluşları, sanayi ve diğer kurum ve kuruluşlarla yürüttüğü ortak projeleri de yakından takip etmekte ve desteklemekteyim. Avrasya Üniversitesi genç ve dinamik yapısı ile yeni fakültelerini hak ettiğini düşünüyorum” diyerek sözlerini tamamladı.