*BEŞİKDÜZÜ’NDE YER YERİNDEN OYNADI*

Cumhur İttifakının Beşikdüzü Mitinginde yer yerinden oynadı. Olumsuz hava koşullarına rağmen yüzlerce vatandaş miting alanını doldururken 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri öncesi önemli bir mesajlar verildi. Mitinge, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, önceki dönem Ulaştırma ve Altyapı Bakanı ve AK Parti Trabzon Milletvekili Adil Karaismailoğlu, AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu, MHP Trabzon İl Başkanı Ömer Ayar, AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ahmet Metin Genç ve MHP Beşikdüzü Belediye Başkan adayı Barış Öztürk, önceki dönem AK Parti Trabzon Milletvekilleri, Cumhur İttifakı Belediye başkan adayları ve ilçe başkanları katıldı.

Beşikdüzü mitinginde konuşan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Metin Genç, Beşikdüzü’nün hizmete susadığını vurgulayarak Beşikdüzü Belediye Başkan Adayı Barış Öztürk’ün verdiği sözlerin kendi sözü olduğunu belirtti. Genç, şunları söyledi: 

Mehmet Ali Yılmaz hayatını kaybetti Mehmet Ali Yılmaz hayatını kaybetti

*BARIŞ BAŞKANIMLA EL ELE VEREREK GÜZEL İŞLERE İMZA ATACAĞIZ*

“Değerli hemşehrilerim, bu şehrin evladıyız ve bu şehre hizmet etmenin şerefini ve gururunu yaşıyoruz. Çok şükür iki dönemdir Ortahisar’ımıza hizmet ettim. Şimdi Cumhurbaşkanımızın takdirleri ile beraber Büyükşehir Belediyemizin adayı olarak huzurunuzdayım. Yani bütün şehrime hizmet etmekle yükümlü, görevli bir aday olarak huzurlarınızdayım. Allah nasip ederse Cumhur İttifakının adayları olarak biz büyükşehirde, Barış kardeşim de Beşikdüzü’müzde el ele verip en güzel hizmetleri yapacağız.”

f00f2a56-d312-4e45-9829-d588d31eb86a

*BEŞİKDÜZÜ HİZMETİN EN FAZLASINI HAK EDİYOR*

“Beşikdüzü’müzü kaybettiği yılların ardından bu dönem hizmete susamış görüyorum. Beşikdüzü’müz hizmetin en fazlasını hak ediyor. Beşikdüzü’müze ne yaparsak azdır ama ne yaparsak da yakışıyor. Çoktan doğal gazın gelmesi gerekiyordu. Allah nasip ederse göreve gelir gelmez Ankara’ya gidecek doğal gazımız başta olmak üzere Barış Başkanımızın projeleri başta olmak üzere köy yollarımız, mahalle yollarımız, sahil tahkimat alanımız hepsini yapacağız. Beşikdüzü’nde hâlâ park yok ya park! Çocuk parkı yok! Ben bunu Beşikdüzü’müze kabul etmiyorum.” 

*BARIŞ KARDEŞİMİN SÖZÜ BENİM SÖZÜMDÜR*

“Barış kardeşimin Beşikdüzü halkına ne sözü varsa o söz benim sözümdür. Bunun için hazırız, bunun için gücümüz var. Bunun için arkamızda hizmetlerin banisi Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan var. Arkamızda Milliyetçi Hareket Partimizin Genel Başkanı, Bilge Lider Devlet Bahçeli var. Ankara’ya gittiğimizde şehrimizin evladı Bakanlarımız var. Bir istiyorsak iki alacağız. O yüzden sizlerden destek istiyoruz. O yüzden istiyoruz ki Beşiküdüzü’nden güçlü çıkalım. Ankara’da bu gücü hissettirelim. İnşallah yeni dönemde de Beşikdüzü’müzün hak ettiği hizmetleri bu güzel ilçemize bu kadim ilçemize kazandırmayı Allah bizlere nasip etsin. Beşikdüzü her zaman bizleri çok sevdi. Ben de Beşikdüzü’nü çok seviyorum. İnşallah bu sevginin karşılığını da Beşikdüzü’ne hizmetleri buluşturarak vereceğim!”

ed63e4bb-e60b-4d5d-bf2f-0b98ea5c0f9d

*NE SÖZ VERMİŞSEK YAPACAĞIZ*

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, ise Cumhur İttifakının Trabzon’da çok güzel bir uyum yakaladığına dikkat çekerek seçimlerde destek istedi. Bakan Uraloğlu, “Önümüzdeki kıymetli bir seçim var. Şurada sayılı günümüz kaldı o güne kadar inşallah beraberce gayret edelim ve 31 Mart’ta o seçimi alalım. Bizde hizmetlerimize devam edelim. Karadeniz’de, Trabzon’da, Beşikdüzü’nde daha çok yollar gündeme geliyor. Birçok hizmet yaptık birçoğuna daha ihtiyacınızın olduğunu biliyoruz. İlçe belediyesi ile Büyükşehir Belediyesi ile her türlü imkana sahibiz. Genel seçime kadar 4 yıl, mahalli seçime kadar 5 yıllık bir süre var. Bu 5 yıllık süre içerisinde zaten Allah nasip eder, Allah ömür verirse hangi görevlerde oluruz bilemeyiz ama tekrar biz buralara geleceğiz tekrar neler yaptık onların hesabını size vereceğiz. Dolayısıyla o zamana kadar biz ne söz vermişsek yapacağız.” dedi.

5672890c-2570-419d-b091-0f0be9c72f49

*BAŞKANLARIMIN VERDİĞİ SÖZLERE İMZAMI ATIYORUM*

Bakan Uraloğlu, sözlerini şu şekilde tamamladı: “Şimdi Büyükşehir Belediye Başkanım dedi ki ‘Barış kardeşim ne söz verdiyse ben imza atıyorum.’ Benim şimdi ne demem lazım. Yani mecbur ben de ikisine imza atacağım. Başka yolum kalmadı. Bu kadar kalabalık bu kadar yağmurdan sonra. Gerçekten yağmura rağmen beklediniz. 2018’de ekonomik sıkıntılar yaşadık. Arkasında pandemi yaşadık, yetmedi, 6 Şubat depremlerini yaşadık. Bütün bunlara rağmen kamunun yapması gereken hizmetleri durdurduğunu gördünüz mü? Allah rızası için durdurmadık. Recep Tayyip Erdoğan ’Yürüyün’ dedi biz de Allah’ın izniyle yürüdük, yürüdük, devam ediyoruz. Onun yol arkadaşı Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli hocamız. Onların güzel birlikteliği var. Bizim sahadaki birlikteliğimizde tam budur. Biz her şeye rağmen hizmet ettik, etmeye de devam edeceğiz”