Yıldız mesajında şu cümlelere yer verdi.

Cumhuriyetin temeli olan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın yıldönümünü kutlamanın onurunu ve sevincini yaşıyoruz. Atatürk’ün çocuklara duyduğu güven ve sevginin en açık ifadesi olan bu bayram, dün olduğu gibi bugün de tüm dünyaya örnek teşkil etmektedir. 

Bu bayramda dünya çocuklarının el ele sergilediği birlikteliğin dünya çocukları arasında sevgi ve dostluk bağlarının güçlenmesine, yakın coğrafyamız başta olmak üzere tüm dünyada yaşanan savaşların son bulmasına ve gelecekte tüm insanların barış içinde yaşamalarına vesile olmasını diliyorum.

Ülkesini ve Milletini seven, ufku geniş, büyük düşünen, bilim ve teknolojiye hakim, Millî ve Manevi değerlerimize bağlı bir nesil yetişmek hepimizin asli sorumluluğudur.Unutulmamalıdır ki sevgiyle büyüttüğümüz her çocuğun gözlerindeki ışık, Türkiye'nin yolunu aydınlatan meşale hüviyetindedir. Onlara daha güçlü, daha müreffeh bir Türkiye bırakmak ise boynumuzun borcudur.

Bu duygu ve düşüncelerle, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, istiklal savaşımızın tüm kahramanlarını saygı ve rahmetle anarken, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 104. yılını, Milletimizin ve Cumhuriyetimizin teminatı olan çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyorum.

İYİ Parti Trabzon Milletvekili Yavuz Aydın'a yeni görev İYİ Parti Trabzon Milletvekili Yavuz Aydın'a yeni görev