Trabzonspor'da uzun yıllar şampiyonluk bekleyen Yusuf Yazıcı bu amacına ulaşamadan takımdan ayrılmıştı. Kulübe iyi para kazandırarak Lille'e transfer olan Yusuf'un kariyeri beklediği gibi gelişmedi.

Lille'da kalıcı olamayan Yusuf, önce CSKA Moskova'ya, ardından Trabzonspor'a kiralandı. Bu sezon kiralandığı Trabzonspor'da sadece 13 lig maçında 500 dakika süre alan 26 yaşındaki oyuncu, Lille'e geri dönmeye hazırlanıyor.

Fransız ekibi 3 sezon önce 18.5 milyon euro ödediği Yusuf'u kadroda düşünmüyor. Gözden çıkarılan Yusuf makul bir bonservisle satılacak. Oyuncunun en ciddi adayı ise kiralık olarak oynadığı ve iyi bir performans gösterdiği CSKA Moskova.

Rus ekibinde yarım sezon oynayan Yusuf 12 maçta 8 gol 2 asistlik harika bir dönem geçirmişti. 12 milyon euro satın alma opsiyonu olan CSKA, maddi durumlarının kötü olması nedeniyle bu transfer gerçekleştirememişti.

Bu kez ise Lille'in CSKA'dan daha düşük bir bedel talep edeceği öğrenildi. Sabah'ın haberine göre, CSKA ile Lille bu kez anlaşmaya yakın. Rusya'ya dönmeye sıcak bakan Yusuf, iyi oynadığı CSKA'ya sıcak bakıyor.

Transferin 5 ila 7 milyon euro arasında bir bonservisle bitmesi bekleniyor. 26 yaşındaki Yusuf, Lille'da şampiyonluk yaşamıştı.