Trabzonspor’un yeni başkanı Ertuğrul Doğan Sabah gazetesine verdiği röportajda yeni teknik direktörün kim olacağı ile ilgili konuştu!

Ertuğrul Doğan teknik direktör konusu ile ilgili:

‘’ Sezon sonuna gelindiği için takımların Avrupa ve lig hedefleri var. Etik kurallar gereği görevde olan hocalarla görüşmüyoruz. Kulüplerinden izin almaya çalışıyoruz. Kulüplerinin onayıyla görüştüğümüz 2-3 isim var. Yakın zamanda sonuç alacağımızı düşünüyorum.

Beşiktaş maçına yetişmez. Kimi hocalar takımın bu durumu itibariyle topa girmek istemiyor. Ben de böyle düşüneni hoca olarak düşünmüyorum. Avrupa'da görüştüğümüz bazı hocalar çok ciddi rakamlar istedi. Ekonomik sıkıntılardan bahsederken diğer taraftan hocaya 4 milyon Euro verirsem yaptığımla söylediğim birbirini tutmaz. Ama en yakın zamanda camianın kabul edeceği, oyuncuların saygı duyacağı bir isim olacak.

Şu anda yerli gibi durmuyor. 2 yıllık bir planlama düşünüyoruz. Kongremiz Aralık 2024'te. Bizim görev süremizi çok geçecek bir çalışma programı düşünmüyoruz. Ama şunu söyleyeyim ligi bilen, tanıyan, rakip takım oyuncularını bilen, Türkiye'de sistemin nasıl işlediğini bilen birisini isterim. Bizim kafamızdaki de o aslında. Şehrin ne istediğini biliyoruz. Her zaman yarışın içerisinde olmak istiyoruz.’’ İfadelerini kullandı!