WhatsApp sürekli gelen güncellemelerle kendini yenilemeye devam ediyor. Birbirinden kullanışlı özelliklere sahip olan mesajlaşma uygulaması yine farkını ortaya koydu.

Değişik bir özelliğini daha kullanıcıların hizmetine sunan uygulama bu kez özelliğin ücretli olmasıyla şaşırttı. Aşağıda bahsedeceğimiz özelliği kullanmak isteyen kullanıcılar ayda 5.99 dolar, yani yaklaşık 35 TL ödemek zorunda kalacaklar.

Dünyanın en çok kullanılan anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp, yeni bir özellikle karşımızda. Ancak bu özelliği kullanmak için yaklaşık 35 TL ödemeniz gerekecek.

WhatsApp’ın yeni özelliği ne?

WhatsApp, Any.do isimli uygulama ile anlaştı. Bu uygulama bir hatırlatıcı olarak kullanılıyor. Gün içinde yapacağınız işleri, atmanız gereken maili, unutmamanız gereken her şeyi aylık 5.99 dolar ödediğiniz zaman istediğiniz tarihte ve saatte hatırlatacak.10 milyonda fazla indirme sayısı bulunan bu uygulamayı, ödemeyi yaptıktan sonra Any.do'nun WhatsApp hesabına mesaj göndererek gerekli bildirimi yapabileceksiniz.

Bazı telefonlarda WhatsApp dönemi bitiyor

Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp yeni yılda birçok telefonda kullanılamayacak. 31 Aralık 2019 tarihinden itibaren Windows Phone, iOS 8 ve daha altındaki işletim sistemlerine sahip cep telefonlarında WhatsApp tarihe karışacak.