Panicio: ‘’ 0.11.2020 Trabzon'a ilk defa geldim, yeni bir kültür, yeni bir dil, kimseyi tanımadan korkarak!

Ama çok geçmeden yüzümde kulübe ve özellikle bu kulübün kalbimde olan taraftarlarına karşı büyük sevgi, saygı ve sevgi ile karşılandım!

İlk ay adaptasyon için zordu, hatırlıyorum da pandemide her şey kapalıydı, sadece marketler ve eczaneler açıktı, kolay olmadı!

Ama bugün geriye dönüp bakınca neredeyse 3 yıl geçmiş ve Trabzon'u evimiz, yuvamız yaptık... Biz burada çok mutluyduk, çocuklarımız çok mutluydu, ilk günden beri çok hoş karşılandık, ailemize karşı her zaman duydukları sevgi ve saygı sonsuza kadar alacağım gerçeküstü bir şey!

Teşekkürler Trabzon, teşekkürler Trabzonspor ve tüm taraftarlara, sevildiğini hissettirdiğiniz, kendimizi evimizde hissettirdiğiniz için teşekkürler! Burada yaşadığımız her şeyi yaşayın, burada elde edilen her oyun, her hedef, her başarı sonsuza kadar kalbimizde kalacak!

Biz bu şehri, bu ülkeyi kendi evimizmiş gibi sevmeyi öğrendik, burada yaşarken de!

Tanrı'nın sözlerinin dediği gibi:

“Ecclesiastes 3

Her şeyin belirlenmiş bir zamanı vardır ve cennetin altında her amacın bir zamanı vardır.

Doğmanın da bir zamanı vardır, ölmenin de bir zamanı; ekmenin de bir zamanı, ekileni kökünden sökmenin de bir zamanı vardır; "

Hayatımızda yeni bir başlangıç evresi, ama burada yaşadığımız her şeyi ASLA unutmayacağız!

Trabzon'u sonsuza kadar kalbimde taşıyacağım ve şimdi Trabzonspor nereye gidersen git seni destekleyecek 4 gönül hayranı daha kazandın!

BIZE HER YER TRABZON’’ ifadelerini kullandı.

4-50