Trabzon'un Ortahisar ilçesinde toplamda 39 personelden oluşan Vefa Grubu, salgın sürecinde İçişleri Bakanlığı genelgesi doğrultusunda uygulanan genel kapsamlı sokağa çıkma yasağında 7’den 70’e bütün vatandaşların en büyük destekçisi oldu. 

Vefa Grubu; başta alışveriş, gıda paketi dağıtımı, ilaç temini, maaş çekimi ve hastaların sağlık kurumlarına nakli gibi pek çok konuda vatandaşlardan gelen çağrıları ivedilikle yerine getirerek mağduriyetlerin önüne geçiyor. Gıda paketi ve sıcak yemek belediye tarafından sosyal yardım kapsamında yapılırken, alışverişler ise vatandaştan ücreti temin edilerek yapılıyor.

Vatandaşlar her türlü talep ve isteklerini 046260061/02/03/04 numaralı telefonu arayarak bildirebiliyor. 

vefa-grubu-vatandaslarin-en-buyuk-destekcisi-oldu-001.jpeg

“BAYRAMDA  DA VATANDAŞIN HİZMETİNDEYİZ”

Özellikle yaşlı, hasta ve engellilerin çağrılarının öncelikli olarak değerlendirildiğini  belirten Başkan Genç, “Sosyal belediyecilik anlayışımız doğrultusunda bütün dünyayı etkisi altına alan salgın boyunca Vefa Grubumuz en büyük emeği sarf etti. Gerçekten de gece-gündüz demeden vatandaşlardan gelen çağrılara cevap vererek, vefanın en güzel örnekliğini sergilediler. Bu anlamda 39 personelimizden oluşan Vefa Grubumuzun ortay koyduğu gayret ve alın teri takdir edilmeye layıktır. Yaklaşık 1 yılı aşkın süredir faaliyette olan Vefa Grubumuz vatandaşların her türlü çağrısına yetişerek mağduriyetlerin önüne geçiyor. Ramazan ayı boyunca ve bayramı da içine alacak şekilde uygulanacak olan genel kapsamlı sokağa çıkma yasağında vatandaşlarımızın her türlü talebini ve ihtiyacını karşılamak için mücadele ediyoruz. Ramazan bayramı dolayısıyla da vatandaşlarımızın her türlü bayram alışverişine yardımcı olacağız. Bayramı bayram havasında geçirebilmeleri için elimizden gelen gayreti içtenlikle yerine getireceğiz. Vatandaşlarımızın bu konuda içleri rahat olsun. Her türlü taleplerini, ihtiyaçlarını gönül rahatlığıyla bize bildirebilirler. Gerek yaş sınırlamaları gözetilerek, gerekse genel kapsamlı uygulanan ‘tam kapanmalarda’ vatandaşlarımızın hizmetindeyiz.” dedi.  

vefa-grubu-vatandaslarin-en-buyuk-destekcisi-oldu.jpeg

“HİÇBİR MAĞDURİYETE MAHAL VERMEYECEĞİZ”

Ortahisar Belediyesi’nin devletin direktifleri doğrultusunda vatandaşların her türlü ihtiyacını karşılamak için gerekli bütün tedbirleri aldığını belirten Başkan Genç, “Ramazan ayı olması hasebiyle çalışmalarımızı daha bir titizlikle yürüyoruz. Ramazan ayının ruhuna uygun olarak imkânlarımız dahilinde olan bütün istek ve talepleri yerine getiriyoruz. Vefa Grubumuz gece gündüz demeden her türlü çağrıya cevap veriyor. Ve gelen istekleri ve talepleri ilgili yerlerden temin ederek vatandaşımızın evine kadar ulaştırıyoruz. Devletimiz ve bütün bakanlıklarımız virüs salgınıyla tam teşekküllü bir şekilde mücadele ediyor. Biz de Ortahisar Belediyesi olarak devletimizin direktifleri doğrultusunda vatandaşlarımızın her türlü ihtiyacını karşılamak için olağanüstü gayret sarf ediyoruz. Bu konuda gerekli bütün tedbirleri aldık. Hiçbir mağduriyete mahal vermeyeceğiz.” diye konuştu.