Kariyerinde Trabzonspor ve Galatasaray gibi takımlarda top koşturan Selçuk İnan futbolu bıraktıktan sonra Fatih Terim’in yanında antrenörlük yapmıştı.

Selçuk İnan yaptığı açıklamada, "Yaklaşık 1 yıl önce Galatasaray'dan ayrıldım. Fatih Terim'e çok büyük teşekkür borçluyum. Bu mesleği zaten yapmak istiyordum. Beni daha da cesaretlendiren, teşvik eden Fatih hocam oldu. Ona da çok teşekkür etmek istiyorum" dedi.

Tüm çalıştığı hocalarla iletişim halinde olduğunu söyleyen İnan, "Bir senedir bütün hocalarımla iletişim halindeyim. Oynadığım bütün takımlarda neredeyse kaptanlık yaptım. Çalıştığım bütün hocalarla iyi bir iletişimim vardı. Kafamda oluşturduğum bir prensip ve oyun anlayışı her zaman vardı. Oyunculuk döneminde de vardı. Bunların hepsini mix yapıp bana uyacağını düşündüğüm tüm fikirleri saklıyorum ve bana yardımcı olacağına inanıyorum" açıklamasını yaptı.

37 yaşındaki Selçuk İnan, Trabzonspor’un 10 Aralık’ta Kocaeli’nde Kasımpaşa ile yapacağı hazırlık maçında bordo mavili takıma rakip olacak.