Trabzonspor bu sezon geçen sezonu mumla arar durumda! Son olarak Avrupa Kupalarından da elenen Bordo mavililer için şu an tek hedef Türkiye Kupası görünüyor!

Sabah gazetesindeki yazısında Ali Gültekin Trabzonspor’un bu sezonki form düşüklüğünü forvet hattına bağlarken Maxi Gomez eleştirdi.

İşte Gültiken’in o sözleri:

‘’ Basel karşısındaki oyun Trabzonspor'un karşılığı olmadı. Kaçan penaltı ve iptal edilen golle günün şanssızlığını yaşadılar. Ama genel olarak sezon bütününe baktığımızda Trabzonspor, geçen sezonunu arıyor. Bunun değişen kadroyla bağlantılı olduğunu görmek lazım. Özellikle forvet hattı, geçtiğimiz yılın çok gerisinde.

Oyunu ne kadar yükseltirseniz yükseltin, topa ne kadar sahip olursanız olun bunu gole çeviremiyorsanız kötü sonuçları yaşarsınız. Deplasmanda ve içeride oynamak genel sorunları değiştirmiyor. Trabzonspor'un bu sezonki en temel problemi, ciddi bir kalite kaybı yaşaması. Diğer sorun ise golcü pozisyonunda. Maxi Gomez, Trabzonspor'u taşıyabilecek bir santrfor değil. Bu kadar az gol üreten bir isimle hedeflerden bahsedilemez.’’