Beş yönetici ve bir antrenörden çok rahatsız!

61Trabzonhhaber.com spor servisi olarak elde ettiğimiz bilgilere göre Trabzonspor teknik direktörü Ünal Karaman, her an istifasını yönetime sunabilir.

Bordo mavili takımın başında geçtiğimiz sezon çok başarılı işlere imza atan Ünal Karaman’ın, bu sezon bir hayli huzursuz olduğu öğrenildi. Transferlerde kendisine,  tanımadığı oyuncuların alınması için baskı yapılan ve bunun üzerine “Ben transferlere karışmıyorum”  diyen Ünal Karaman’ın, çıkar çetelerinin ellerinin, transferin üzerinde olması sebebi ile çok rahatsız olduğu ve o gün bugündür  huzursuz olduğu biliniyor.

Trabzonspor yönetimindeki üç, yönetim dışından iki eski yöneticinin, transferi yönetip çıkar elde ettiğini düşünen ve eli kolu bağlı olan Ünal Karaman’ın bir yardımcı antrenörünün de bazı menajerler ile ortak çalıştığı iddia ediliyor! Yani transferlerde, ikisi eski, üçü içeride olan toplam beş kişilik bir ekip dışında, bir yardımcı antrenörün de bazı yöneticilerden güç alarak, futbolcu oldukları dönemdeki menajerleri ile ortak çalışma içine girdikleri ve Karaman’ın bu durumlara fena şekilde içerlediği ileri sürülüyor.

Dost sohbeti iddiası: “Trabzonspor’u düşünen yok! Herkes kendi hesabının peşinde!”

İddiaya göre başarılı ve adam gibi adam olan Ünal Karaman’ın bazı dost sohbetlerinde; “Kimsenin Trabzonspor’u düşündüğü yok. Herkes başka işler peşine düşmüş. Yusuf ve Rodallega’yı satmadan üç tane oyuncu alınmalıydı. Ama maalesef herkes kendi hesabını yaptı. Trabzonspor’un hesabı yapılmadı” dediği iddia ediliyor. Eli kolu bağlı olan Karaman’ın, transfer izleme komitesinin önemli bir kesiminden de rahatsız olduğu ileri sürülüyor.

İzleme Komitesi, onların oyuncağı mı?

İddiaya göre, İzleme Komitesini oluşturan ve orada görevli antrenörleri; istediği gibi yönetip, izlenmeyen futbolculara dahi olumlu rapor yazdıran bazı yöneticiler var! Bu şok iddialar Sadri Şener döneminde de gündeme sıkça gelmişti. Trabzonspor’un transferlerini yöneten ve sahte izleme raporları ile işi yasal zemine oturttukları iddia edilen isimlerin; M.A, Ö.S, N.A, M.Y.A, Ö.B  oldukları iddia edilirken, Ünal hocanın rahatsız olduğu bir antrenörün ise isimleri henüz öğrenilemedi.

Trabzonspor teknik direktörü Ünal Karaman’ın, hiçbir transfere onay vermediği biliniyor. Özellikle Campi, Sturridge, Obi Mikel gibi isimlere, Karaman’ın asla sıcak bakmadığı biliniyor.