61trabzonhaber.com

Trabzonspor teknik direktörü Ünal Karaman, transfere neden karışmadı? Bordo mavili takımın başarılı teknik adamına, mevcut yönetimle irtibatlı olan eski bir yöneticinin telefon açarak, “Ben internetten bir oyuncu baktım. Videolarını izledim. Bunu transfer etmeni istiyorum”  demesi üzerine çılgına dönen Karaman’ın; “Bu işler o kadar basit değil. Bu takımın bir hedefi var. İnternetten izlenen oyuncuyu almam. Böyle bir teklifle bana gelmeyin” dediği öğrenildi.

Yönetim içinde bazı dostları olan, transfer izleme komitesinde de kendine bağlı üç antrenör bulunan eski yöneticinin, daha sonra yönetim içindeki arkadaş gücü ile izleme komitesindeki antrenörler üzerinden, Ünal Karaman’ın istemediği oyuncuyu transfer listesine eklettirmeyi başardığı öğrenildi. Oyuncunun, ismini izleme komitesinin transfer raporlarında yer aldığını gören Ünal Karaman’ın; “Bu kulübe kimse ihanet edemez. Her kuruşun hesabını yapmayanlar, bunun vebalinin altından kalkamaz”  diyerek rest çektiği ve eski yöneticinin, transfer mühendisliğinde bir hayli yol alması üzerine de “Ben artık karışmıyorum”  diyerek transferden el çektiği öğrenildi.

Trabzonspor’un yine birlerinin çıkar vasıtasına dönüşme sinyalleri ile ilgili olarak kamuoyu yönetimden açıklama beklerken, bakan Berat Albayrak’ın bu isimleri tespit ederek kulüpten uzaklaştırması isteniyor.