Yıl 1980 Erdal Eren asılmalıydı ama nasıl olacaktı(yaşı küçüktü)

Apar topar yaş illegal yollardan hem de Devlet yetkilileri tarafından büyütüldü ve infaz gerçekleşti.

Aradan yıllar geçti 6 yaşındaki bebeğimiz Afrika ormanlarında büyümüş ismi cismi henüz bilinmeyen yırtıcı ve kuduz salyaları saçan doğurtkanı ve doğmasına sebep olan yaratık tarafından evlendiriliyor.

Olay gün yüzüne çıkmasın diye yaşı alavere dalavere ile yine illegal yollardan yine Devlet yetkilileri tarafından büyütülüyor.

1980 yılında Erdal Eren'i vahşice katleden Devlet

Bu gün ise 6 yaşındaki bebeği de katleden Devlet.

Erdal Eren çok şanslıydı o bir kez öldü 6 yaşındaki bebemiz her gün ölecek ve yaşayana kadar da ölüp ölüp dirilecek.

Kimseyi eleştirmeye, gülmeye, dile almaya hakkımız asla yok.

Aslında tarihe hıyanetin süre gelen problemlerine bu millet neşter vuramadıktan sonra bu sorunları katmerli  yaşamaya devam edecektir.

Bunlar nelerdir sorarsanız?

Kurtuluş savaşında İngiliz, Fransız ve diğer işgalci güçlerin en büyük güvencesi ve yol arkadaşları tarikatlar, şıhlar ve cemaat önderleriydi.

Cumhuriyetin kuruluşunda Gazi Mustafa Kemal ve meclisteki mebusların aldığı radikal ilk karar bu vatan hainlerini tek tek toplayarak lav etmek ve infaz etmek olmuştu.

Ne acı ki Geçmişte de günümüzde de  mantar gibi türeyen bu illegal teşkilatlar SÜREKLİ Cumhuriyeti lav etme düşüncesi ile yatıp kakmaktalar.

Bunu bu ülke 15 Temmuz’da savaşarak yaşadı ise de akıllanmadığımız aşikar ortadadır.

Birinin pasifize edildiği ve de deşifre edilip milletin gözünde hasım ilan edildiği ortada fakat diğerlerine katılımlar dakikasına çığ gibi büyüyor, Devletin yetkilileri ise  ziyaretleri ile  ve muhatap almaya devam ediyor.

Bir gün bir Gazi Mustafa Kemal çıkar da alayı lav olur ise birçok sorunu ülke olarak aşmış oluruz.

Ülke olarak en büyük sorumuz Cumhuriyet düşmanlarına çanak tutmamızdır.