Spor yorumcusu Uğur Karakullukçu, YouTube üzerinden yaptığı "Futbol Tayfa Sahaya İniyor" adı ile yaptığı yayında, birçok futbolcu ve futbolseveri bir araya topladı. Karakullukçu, saat 14.00'da başladığı yayında yaklaşık 3-4 saat boyunca hem izleyicilerden hem de ulaşabildiği futbolcu, oyuncu vb. ünlü insanlardan yardım topladı. Toplanan yardımı AHBAP'ın deprem bağış fonuna göndereceğini açıklayan Uğur Karakullukçu, 2 milyon TL üzerinde bir miktar topladı.

Uğur Karakullukçu, yayına önce Trabzonlu şarkıcı ve fenomen Bilal Hancı'yı bağladı. Hancı, hem kendisi 10 Bin TL bağışladı hem de Karakullukçu'nun talebi üzerine Trabzonspor'dan ulaşabildiği oyuncuları yönlendirdi. Uğurcan Çakır'a ulaşılması üzerine, Milli kaleci 150 Bin TL bağışta bulundu. Yayının devamında yeniden bağış yapacağını açıklayan Uğurcan Çakır, 100 Bin TL daha bağış yaparak toplamda 250 Bin TL yardımda bulundu.

Daha sonra Vole youtube kanalında da yardım kampanyasına devam eden spor yorumcusu Uğur Karakullukçu Uğurcan Çakır’ın hala bağış gönderdiğini miktarın 500 bin liraya yaklaştığını söyledi!