61TrabzonHaber-

Süper Lig'i şampiyon tamamlayan Trabzonspor'da transferine kesin bakılan isimlerin başında Uğurcan Çakır geliyor. Avrupa devlerinin takibinde olan başarılı eldiven için yaklaşık 20 milyon euroluk bir bonservis konuşuluyor. Futbol yorumcusu Uğur Meleke de 26 yaşındaki eldivene dair beIN Sports'ta yaptığı değerlendirmede; "Yusuf Yazıcı'yı 17.5 milyon euroya satmışlar, demek ki Uğurcan'dan 20 milyon euro civarında beklenti var" ifadelerini kullandı.

Meleke ayrıca; "Uğurcan Çakır Avrupa'ya transfer olacaksa bu Premier Lig olmalı. Ortanın üstü takımlardan birinde yer almasını hak ettiğini düşünüyorum. Başarılı olacağını düşünüyorum." dedi.

Uğurcan Çakır, Trabzonspor, Uğur Meleke

Uğur Meleke'nin Uğurcan Çakır'a yönelik açıklamaları şöyle:

"Kesinlikle bu seviyede A Milli Takım'ın direkt kalecisi, Trabzonspor ile çok iyi istatistikler yakalamış, gerek Avrupa kupalarında gerek de milli takım seviyesinde kendini göstermiş. Uğurcan Çakır'ın hedefi en yukarıda olmalı. Uğurcan Çakır Avrupa'ya transfer olacaksa bu Premier Lig olmalı. Ortanın üstü takımlardan birinde yer almasını hak ettiğini düşünüyorum. Başarılı olacağını düşünüyorum. Yusuf Yazıcı'yı 17.5 milyon euroya satmışlar, demek ki Uğurcan'dan 20 milyon euro civarında beklenti var. Bence de markette en azından karşılığının o olması gerektiğini düşünüyorum."