Türkiye ve Avrupa'dan birçok talibi olmasına karşın sezon başında Al-Fayha'ya imza atan Anthony Nwakaeme, kariyeriyle ilgili nihai kararını verdi. Suudi Arabistan'da mutsuz olduğu iddia edilen ve adı Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve eski takımı Trabzonspor'la da anılan Anthony Nwakaeme, kariyerinin son imzasını atmaya hazırlanıyor.

ANTHONY NWAKAEME'DEN SÜRPRİZ KARAR

Trabzonspor'la yeni sözleşme konusunda anlaşan ancak imzadan son anda vazgeçen Anthony Nwakaeme, başta Galatasaray olmak üzere Hull City de dahil birçok takımın kapısından dönmüştü. Başarılı futbolcu bu gelişmelerin ardından sürpriz bir şekilde Suudi Arabistan'ın yolunu tutmuştu.

'SUUDİ ARABİSTAN'DA MUTSUZ' İDDİALARI

İlerleyen haftalarda Al-Fayha'da mutsuz olduğu ve ülkeden ayrılacağı haberleri basına yansıyan Anthony Nwakaeme, bir kez daha Süper Lig devlerine yazılmıştı. Söz konusu iddialar bir türlü somut hamleye dönüşmeyince başarılı futbolcu Al-Fayha'da kaldı.

ANTHONY NWAKAEME TAKIMIYLA YENİ SÖZLEŞME YAPIYOR

Buna karşın genel kanının aksine Anthony Nwakaeme'nin Suudi Arabistan'da mutlu olduğu belirtildi. Öyle ki 33 yaşındaki futbolcu kariyerinin son imzasını atmaya hazırlanıyor. Akşam gazetesinin aktardığı habere göre Anthony Nwakaeme, Al-Fayha ile sözleşmesini uzatmak üzere.

KARİYERİNİN SON İMZASINI ATACAK

Suudi Arabistan temsilcisiyle 2024 yılına kadar kontratı bulunan Anthony Nwakaeme 2,5 yıllık yeni mukavele konusunda takımıyla anlaştı. Nwakaeme 36 yaşına kadar geçerli yeni sözleşmeyi imzalayacak ve profesyonel futbolculuk kariyerini Al-Fayha'da tamamlayacak.

Suudi Arabistan liginde bu sezon 12 maça çıkan Anthony Nwakaeme 6 gol, 3 asistlik katkı verdi. (akşam)