Trabzonspor’un deplasmanda Ümraniyespor’u 1-0’lık skorla geçtiği maç hakkında deneyimli yorumcu Tunç kayacı Fanatik’teki köşe yazısında:

‘’ İstanbul’da yine sıcak vardı ama maç istediğimiz sıcaklıkta başlamadı. Birbirini çok iyi tanıyan teknik adamların ister istemez taktik anlamda bir satranç bir savaş yapacaklarını biliyorduk. Nitekim ilk yarıda atletik yapısıyla Ümraniye başabaş bir oyun sergiledi. Her ne kadar Trabzonspor üstünlük sağlamak istese de Ümraniyespor sakin ve soğuk kanlı futboluyla geçit vermedi. Ev sahibi ekibin en büyük gücü taktik sadakat ve fizik gücüydü. İlk yarıda tempo olarak tatmin edici bir oyun izlemedik. İlk yarıdaki en üzücü olay bitime az kala Dorukhan’ın sakatlanıp oyunu terk etmesiydi. Tecrübeli futbolcunun ağır bir sakatlık geçirdiği söylendi. Umarım en kısa zamanda sahalara döner geçmiş olsun Dorukhan. İkinci yarı skoru bozma çabası Trabzonspor adına meyvesini verdi ve 59’da aradıkları golü buldular.

Belki de sahanın konuk ekip adına maçı en çok isteyene oyuncusu Trezeguet’den gelmesi de futbolun hakkaniyetiydi. Yenik duruma düştükten sonra Recep Uçar 3 oyuncu birden oyuna sokarak hamlesini yaptı. Son 30 dakika açıkcası Trabzonspor adına maçı kopartma Ümraniyespor adına ise beraberlik arayışıydı. Ümraniyespor sezon başı yaşadığı zorlu fikstüründen nasibi bu maçta da alan taraftı. Gerçekten ilk 5 maçında 3 büyüklerle eşleşen Ümraniyespor kaybederken, gelecek haftalar için oynadığı futbolla umut verdi. Trabzonspor kısa süre içinde girdiği türbülanstan iyi futbol olmasa da iyi bir galibiyet alarak moral kazandı.’’ İfadelerini kullandı!