TÜGVA Trabzon, Ortahisar  İlçe Temsilciliğinin  düzenlemiş olduğu etkinlikte, Ortaokul Yaz Okulu öğrencileri Büyükşehir Belediyesi Sera Gölü  Sosyal Tesislerin de piknik yaparak  gönüllerince eğlendiler.

img-20190712-wa0004.jpg

Konuyla alakalı bilgi veren , TÜGVA Trabzon Ortaokul Koordinatörü Muhammet Hacısalihoğlu şunları söyledi:  “Yaklaşık bir aydır devam etmekte olan yaz okulumuz da gençlerimize sunduğumuz temel dini eğitim , değerler eğitimi , sportif ve sosyal faaliyetlerle gençlerimizi geleceğe hazırlamaktayız. İnşallah ağustos ayının ortasında kapanış programı ile yaz okulumuzu bitireceğiz. Yaz okulu bitirmeden önce , bu piknik organizasyonu ile , genç kardeşlerimiz hem eğlendi , hem de eğlenerek stres attılar.

Trabzon genelinde yaz okulumuza katılan 1750 orta okul öğrencisinin , Ortahisar ilçesinde  yaz okullarımıza katılan,  400 öğrencinin  katılmış olduğu piknik, spor aktiviteleri, çuval yarışı, halat çekme ve çeşitli ikramlarla akşama kadar devam etti. Bu piknikte gönüllerince eğlenen ortaokul öğrenci ve velileri vakfımıza teşekkürlerini ilettiler.