Genel Başkan Yardımcısı Murat Aydın , Teşkilat Bölge Sorumlusu Muhammet Orhan, İl Temsilcisi Osman Ergün, il ve ilçe yönetim kurulları ve katılımcılarla gerçekleştirilen genel kurul, Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı.

 

        TÜGVA Genel Başkan Yardımcısı Murat Aydın, Türkiye genelinde teşkilatlanarak büyük bir aile olduklarını belirtti. Gençliğimizin tüm dünya için umut olduğunu dile getiren Aydın, Trabzon yönetiminin geçmişte yaptığı ve yeni dönemde yapacakları çalışmalardan dolayı mutlu ve gururlu olduklarını ifade etti.

img-20190826-wa0029.jpg
 

TÜGVA Trabzon İl Temsilcisi Osman Ergün , önceki genel kuruldan bugüne kadar yapılan çalışmalar hakkında sunum yaptı. İki yıl içerisinde 300'ü aşkın faaliyet ve etkinlik gerçekleştirdiklerini ifade eden Ergün, bu konuda çok büyük veballeri üstlenen bir vakıfta , mutlulukla çalıştığını ve bu kapsamda tüm gençlere ulaşmak için çabaladıklarını , ayrıca önümüzdeki dönemde de Trabzon  TÜGVA'ya ait yurt , kıraathaneler ve vakıf merkezli çalışmalar hız kesmeden devam edileceğini belirtti. Osman Ergün; "Gençliğin sosyal, fiziksel, zihinsel, ruhsal ve manevi gelişimlerini ön planda tutarak, kendini devamlı geliştiren, ayakları yere basan, kültürel birikime önem veren yenilikçi ve nitelikli, yeni nesil gencin enerjisini, hızı ve dinamizmi ile iyilik odaklı işler yapan, derdi vatana, millete ve ümmete hizmet etmek olan bir yeni nesil gençliği yetiştirmeyi arzuluyoruz. Ülkemizin ve milletimizin hedeflerine Türkiye Gençlik Vakfı Trabzon İl Temsilciliği yönetimi olarak bizler de katkı sağlamak, daha iyi projelere imza atabilmek için en iyi şekilde çalışacağız" dedi.

 

Yapılan konuşma ve sunumların ardından Türkiye Gençlik Vakfı Trabzon İl Temsilciliği görevinde Oman Ergün ile yola devam etme kararı alındı.

Yeni TÜGVA Trabzon  Yürütme Kurulunda;
 İl Temsilcisi Osman Ergün,
 İl Teşkilat Koordinatörü Hasan Karagüzel,
İdari ve Hukuki İşler Koordinatörü Mustafa Kemal Şahin, 
İl Sekreterya Bayram Dündar

 Medya ve İletişim Koordinatörü Miraç Aydın, 
Mali İşler ve Kaynak Geliştirme Koordinatörü Murat Güney,
 Spor Koordinatörü Serkan Kartal, 
Yurt Koordinatörü Fatih Sarı, 
Çalışan Gençlik Koordinatörü Mustafa Uğur Danışmaz,
 Üniversite Koordinatörü Osman Çiftçi, 
Lise Koordinatörü Gökhan Tonyalı,
 Ortaokul Koordinatörü Muhammet Hacısalihoğlu
İl Yönetim Kurulu Üyesi Halil İbrahim Güler
İl Yönetim Kurulu Üyesi İrfan Çeliksümer
İl Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Çelik
İl Yönetim Kurulu Üyesi Muttayip Çolak
İl Yönetim Kurulu Üyesi Murat Altıntaş
İl Yönetim Kurulu Üyesi Metehan Okumuş
İl Yönetim Kurulu Üyesi Halil İbrahim Ayaz