Trabzonspor’un Rosenborg Kulübü’nden bonservisiyle birlikte transfer ettiği Anders Trondsen, Bordo-Mavili formayı giyeceği için büyük bir heyecan yaşadığını söyledi. Norveçli futbolcu, ülkesinde yaptığı açıklamada, Trabzonspor’a transferini güzel ve ileri atılmış bir adım olarak nitelendirdi.

Trondsen; "Sörloth geçen yıl Trabzonspor’a transfer olduğunda, havaalanında kendisine yapılan karşılamanın görüntülerini gördüm. Çok çılgınca sahneler vardı. Futbolun orada ne anlama geldiğini gayet iyi anlatan resimlerdi. Benim açımdan çok keyifli geçeceğini zannediyorum. Gittiğim yerde bir arkadaşımın olması önemli bir avantaj olacak. Sörloth ile defalarca konuştum ve ondan bilgiler aldım. Kendisinin bana anlattığı şeylerin tamamı olumluydu. Dolayısıyla benim için karar vermesi çok kolay oldu." dedi.

Rosenborg’daki son sezonunda sol bek olarak görev yapan Trendson, "Trabzonspor’da sahanın hangi bölgesinde oynatılacaksın?" sorusunu yanıtladı. Tecrübeli futbolcu, "Orta sahada oynayacağım." ifadelerini kullandı.