Trabzonspor’un 1 numaralı hoca hedefi konumundaki Sergen Yalçın ile Başkan Ertuğrul Doğan dün bir görüşme daha gerçekleştirdi. 50 yaşındaki teknik adam, transfer ve kadro planlamasına şimdiden başlayıp, sezon sonunda göreve gelmek istiyor. Yönetim ise hocanın hemen takımın başına geçmesini şart koşuyor. Yalçın aynı zamanda herhangi bir sportif direktörle çalışmaya sıcak bakmıyor. Maddi konularda da arada fark var. Hocanın ekibiyle birlikte maliyeti yaklaşık 50 milyon TL.

Kayserispor cephesi her ne kadar daha önce hocalarıyla devam edeceklerini söylese de Sarı-Kırmızılılar’ın Türkiye Kupası’ndan elenmesi sonrası işler değişebilir. Diğer teknik direktör adaylarında yaşanan pürüzler nedeniyle Trabzonspor Yönetimi, Kayserispor’un nabzını yoklamaya hazırlanıyor. Genç hoca,“Trabzonspor’u çok seviyorum” sözleriyle yakın zamanda mesajı vermişti. Kulüplerin anlaşması halinde, Çağdaş Atan’ın Trabzonspor teknik direktörlüğü için hazır olduğu konuşuluyor.

Son olarak Hull City’yi çalıştıran Şota Arveladze şu an boşta. 2015’te 2 yıllık sözleşme yapılmasına rağmen Trabzonspor’da hocalık kariyeri 15 maç süren Gürcü teknik adam, hem mali şartları uygun hem de göreve hemen başlayabileceği için gündeme geldi. Yıllardır Bordo-Mavili kulübe transferler konusunda da yardımcı olan Şota’nın camiayı ve şehri iyi bilmesi en büyük avantajı. Şota’nın göreve gelmesi halinde, Hüseyin Çimşir’in de teknik ekipte yer alması bekleniyor. (fanatik)