Davut Çakıroğlu'nun belediye meclisi konuşmasında iddia ettiği Akyazı Şenol Güneş Stadı'nda tribüne ücretsiz girenlerin olduğu açıklamasına poligon61 güvenlik Özel eğitim Hiz. Ltd.Şti. yönetim kurulu başkanı Hüseyin Günaydın'dan cevap geldi.

Günaydın'ın açıklaması şu şekilde;

Trabzonspor’un iç saha maçları şirketimiz poligon61 güvenlik Özel eğitim Hiz. Ltd.Şti. tarafından sağlanmakta olup, hiçbir maçta biletsiz seyirci girişine müsaade edilmemiştir. 2022-2023 sezonunda TFF temsilcilerinden bir temsilcisinde   kamera odasında bütün seyirci girişlerini kameralardan izlediği ortamda usulsüz seyirci almak mümkün değildir, zaten biletsiz seyirci alınmış olsa bu durum TFF temsilcileri tarafından anında tespit edilir ve kulüp, TFF tarafından PFDK’ya sevk edilir ve ceza alırdı. Şirket olarak iç saha maçlarında usulsüz seyirci almak şöyle dursun merdiven boşluklarının dahi boş tutulması ve kulübümüzün ceza almaması için canla başla çalışırken medyada çıkan bu haberler asılsız olup, bizleri üzmüştür.

Konuşmayı yapan sayın Çakıroğlu’nu suçlamasını ispata davet eder, konunda adli makamlara verildiğini kamuoyuna saygılarımızla bildiririz.