Trabzonspor'un yıldız orta sahası Marek Hamsik, İtalya basınına açıklamalarda bulundu.

Napoli'nin şampiyonluk şansını değerlendiren Hamsik, uzun bir yol olduğunu ancak Napoli'nin avantajlı konumda olduğunu belirtti. Maviler'in Şampiyonlar Ligi kurası hakkında da konuşan Hamsik, tur için Napoli'yi avantajlı gördüğünü ancak Frankfurt'un dikkat edilmesi gereken bir takım olduğunu söyledi. Napoli'ye dönüp dönmeyeceği ile ilgili konuşan Hamsik, "Yakında 36 yaşına gireceğim. Futbola veda yaklaşıyor. Napoli'de futbola veda partisi yapmak istiyorum." dedi.

Slovak yıldızı Marek Hamsik, Katar'da düzenlenecek olan dev organizasyondaki favori takımları hakkında açıklamalar yaptı.

Hamsik, "Brezilya veya Arjantin eğer Dünya Kupası'nı kazanırsa mutlu olurum. Ancak; her zaman yarı final görme potansiyeli olan Almanya'yı da desteklerim" ifadesini kullandı. Hamsik, Arjantin forması giyen Lionel Messi için de konuştu.

Tecrübeli futbolcu, "Messi, Dünya Kupası hariç her şeyi kazandı. Şampiyonluğu ona vermek isterdim. Ama en güzel futbolu oynayacak takım Dünya Kupası'nda şampiyonluğu hak ediyor" dedi.

Slovak futbolcu ayrıca, "Dünya Kupası öncesi pek çok takımın inanılmaz derece kaliteli bir kadroya sahip olduğunu düşünüyorum. Portekiz'i EURO 2024 Elemeleri'nde görmekten heyecan duymuyorum. Katar'da olmalarını destekliyorum" ifadesini kullandı. Bilindiği üzere Arjantinli Messi gibi Portekiz'in yıldızı Cristiano Ronaldo adına da bu Dünya Kupası final niteliği taşıyor.

Hamsik röportajını, "Napoli bu sezon ligi kazanabilir. Bu yaz İtalya'ya gelip tüm şehirle birlikte bunu kutlamayı umuyorum." sözleriyle tamamladı.