Avrupa Ligi’nde grubunu 3. tamamlayıp Konferans Ligi’ne kalan Trabzonspor, son 16 turu için Play-Off oynayacak. 7 Kasım Pazartesi günü çekilecek kura öncesi Fırtına’nın 8 muhtemel rakibi bulunuyor.

Akyazı’da oynadığı 3 Avrupa maçını da kazanmasına rağmen deplasmanlarda sıfır çeken Trabzonspor, H Grubu’nu 3. bitirdi. 10 puanlı Ferencvaros ve Monaco’nun gerisinde kalan Bordo-Mavililer, yoluna Konferans Ligi’nden devam edecek. Karadeniz ekibi, 3 numaralı organizasyonda son 16 takım arasına girmek için Play-Off turu oynayacak. Fırtına’nın muhtemel rakipleri arasında Başakşehir’in bulunduğu grubu 2. tamamlayan Fiorentina ve Sivasspor’un geçtiği Cluj da var. Diğer rakipler ise şöyle: Anderlecht, Basel, Gent, Partizan, Lech Poznan, Dnipro...

UEFA Konferans Ligi Play-Off turu kura çekimi, 7 Kasım Pazartesi günü TSİ 14.00’te İsviçre’nin Nyon kentinde yapılacak ve Exxen’den yayınlanacak. Play-Off’ta ilk maçlar 16 Şubat’ta, rövanşlar ise 23 Şubat’ta oynanacak. Karşılaşmaların başlama saatleri 20.45 ve 23.00 olarak netleşti.