Trabzonspor’da transfer çalışmaları sürüyorken uzun zamandır beklenen isim ise sağ stoper.

Transferin ilk günlerinde gündeme gelen isim olan Alman milli oyuncu Jerome Boateng ikna edilememiş ve transfer gerçekleşmemişti. Oyuncu takımı Lyon ile kamp kadrosunda.

Alman kanalı Kicker'dan alıntı yapan Foot Mercato'ya göre Jérôme Boateng, Lyon'dan ayrılmaya hiç niyeti yok kulüp 33 yaşındaki stoperi satmayı düşünüyor. Hem Galatasaray hem de Trabzonspor defans oyuncusuyla ilgilendi, ilki diğer hedefleri takip etmeye karar verdi ve ikincisi oyuncunun kendisi tarafından reddedildi. Oyuncu şu anda tamamen Lyon için performans göstermeye odaklanmış durumda:

 Boateng: ‘’ "Şu anda normal bir şekilde sezona hazırlanıyorum. Sonunda tam bir hazırlık yapabildiğim için mutluyum, kendimi çok iyi hissediyorum, formdayım ve çok motiveyim. Benim için geçen yıldan çok farklı bir başlangıç ​​durumu. Kendimi formda hissediyorum ve yüksek seviyede oynayabileceğimi biliyorum. İyi antrenman yaptığın sürece 30 ya da 33 yaşında olman önemli değil. En iyilerle yarışmaya devam etmek istiyorum ve önümde birkaç güzel yıl var.'' İfadelerini kullandı.